Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Najgorsze, że w ogóle nie mogę spać na lewym boku bo kopie mnie mocno i co chwilę się budze...
Na prawym śpi się super i nie wiem co robić. ...
Asiu, najlepiej śpij tak jak Wam wygodnie
Ja bardzo czesto śpię na prawym boku, albo o zgrozo na plecach z ugiętymi nogami bo tak wygodniej.
Też miewam dni, że na lewy ok to nawet nie mam co się obracać bo albo mnie mała kopie albo mnie coś kłuje, uwiera itp tak więc nic na siłe
śpij jak ci wygodnie i zmieniaj często pozycje
Ja bardzo czesto śpię na prawym boku, albo o zgrozo na plecach z ugiętymi nogami bo tak wygodniej.
Jeżeli chodzi o magnez to ja też biorę aspargin i jest oki.
No i of kors, w łóżku rządzi ROGAL! [BYNAJMNIEJ nie mężowy]
O tak! Te zmiany pozycji są the best :) Wybudzają z najlepszego snu. a jeszcze lepsze jest wstawanie co 3 - 4 godziny na wizytę w wc :)i jak tak idę do łazienki, na spiocha, uważając, żeby psa nie nadeptnąć, to sobie myślę:"jaka ta matka natura jest mądra, już mnie przyzwyczaja do nocnego wstawania do dziecka" [ jedna z przyjaciółek mi tak mi kiedyś napisała i zawsze wracam do tych słów, jak znów muszę wstać, przerwać najlepszy sen ]
mój nawet ma imię :P Stefan :) więc od kilku miesięcy częściej niż do Męża, to sie przytulam do Stefana :)
jak tylko zaczęłam z nim spac to od razu mój mąż go przejął, bo stwierdził, że to lepsze niż poduszka.
nasz pies (który śpi z nami )
mój nawet ma imię :P Stefan :) więc od kilku miesięcy częściej niż do Męża, to sie przytulam do Stefana :) mam nadzieję, że i do karmienia posłuży :)
Nasz pies śpi z nami w sypialni, ale na podłodze. Do wyrka nie ma wstępu. oooo noł!
Ja już nie będę pisać do czego mój mały york wykorzystuje czasami rogala jak nie widzimy :D:D
Ale w szpitalu nie pobzykasz