Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ana tu oksytocyny nie podaja bez wskazan. U mnie ich nie ma. Jestem 2 dni przed terminem OM. Zreszta nie chce, ja chce się tylko wyspac i mogę poczekac az samo się rozkreci. Jeśli lekarze twierdza ze nie byly to wody to im wierze i czekam.
Mam nadzieję, że uda Ci się choć trochę odpocząć przed godziną "0", choć w szpitalu to pewnie nie jest łatwe...
Ja też miałam tylko krzyżowe bóle, więc Manguś współczuję. Co do oksytocyny, to mi podali jak skurcze zaczęły zanikać na końcówce porodu i ona nic a nic nie zadziałała..

) proponował mi szybką akcję w kibelku
No, ale nie skorzystałam z tej metody.
[/url]Ciekawa jestem jak "w praniu" sprawdzaja sie techniki ze SR
u nas lekarze mega mocno badaja zeby sie szyjka ruszyla, zmolestuj m :-)
--
Chodzę po schodach, kucam co 5 min, skaczę na piłce..... i nic 

11 a 13,6 tc jest badaniem obowiązkowym?
Dorit w praniu się sprawdzaja tak, ze nie mam sily dziś wdrazac cokolwiek.jutro moze to sprawdze. Ogolnie M dojezdza ale jest ze mna.

heh no moja sąsiadka z pokoju (i z porodówki) wydarła się w czasie porodu: " zabierz k...a te łapy"
Znam wiele kobiet, większość powiedziałabym, które podczas porodu były zdenerwowane, wkurzone, rozdrażnione. Ja rodziłam 18h i cały czas tuliłam się do rąk mojego partnera, mówiłam w kółko jak to go kocham :) Jak moja mama go zmieniła, gdyż ordynator powiedział Mu, by poszedł się do domu przespać, odświeżyć, to było to samo: "Kocham Cię mamuś, kocham Cię mamuś... ja chyba umrę mamuś" 
Tesknilam za Wami
) odstawili mi leki na podtrzymanie .Chyba za duzo tego było bo wszystko odbijalo się na serduszku malutkiej ...ale mam zastrzeżenia i nie jestem do końca spokojna bo niby w poniedzialek tez bylo suuuuper ,a jakos nawet doby nie przesiedzialam w domku
,a zeby bylo weselej ta sama doktorowa wypisala mnie poraz kolejny (juz trzeci raz )
a co ma kurrrrr tydzien ciązy do tego,czyli ,ze moja niunia nie jest donoszona jeszcze to husteczka ? co sie stanie to sie stanie ?
bo ja tak to odebrałam
Zrobiłam zdjecie ,wydrukuje i udam się do mojego lekarza prowadzącego. we wtorek ide po wypis i na ktg (wezme ze soba pizame i pantofle tym razem),weekend odpoczywam w domu bo swoje imieniny mam zamiar spedzic w gronie rodzinnym ,a nie na kolejnym grzebaniu w pi...,pobieraniu krwi ,sikancach do pojemniczka itp. Aa wogole to jedno USG robila mi stazystka
i mialam ubaw po pachy gdyz 5 lipca łożysko miałam stopnia 2/3 a po 4 dniach bylo 1 stopnia
Można ?mozna
Od 8 czerwca do 9lipca przybrala 1100g ,Waga 2400. Ja przybralam na wadze juz 11kg

Ja rodziłam 18h i cały czas tuliłam się do rąk mojego partnera, mówiłam w kółko jak to go kocham :)
Na moje usprawiedliwienie nie mam nawet znieczulenia, bo nie miałam jeszcze - to chyba hormony tak namieszały 

Daj spokój, ja tak samo, ale wstyd mi, bo powiedziałam też położnej, że ją kocham, pani anestezjolog, która mnie po porodzie przyszła znieczulić i chyba jakieś lekarce

kachaw: mamusiu jak boli, czemu cię tu nie ma
jednak mama to mama :)
Mój kontakt z mamą jest o kant tyłka rozbić
Dziś mamy 10. rocznicę ślubu
Spędziliśmy ją mało romantycznie na przygotowaniach do jutrzejszego świętowania
Mama zadzwoniła do mnie, złożyła życzenia i przeprosiła, że nie przyjedzie, bo...no właśnie...jak słyszę te tłumaczenia...to już po prostu nie chce mi się gadać
Tak pozytywnie Wam zazdroszczę...
To dodaje sił 

Daj spokój, ja tak samo, ale wstyd mi, bo powiedziałam też położnej, że ją kocham, pani anestezjolog, która mnie po porodzie przyszła znieczulić i chyba jakieś lekarce Na moje usprawiedliwienie nie mam nawet znieczulenia, bo nie miałam jeszcze - to chyba hormony tak namieszały
wiesz Fragile to jak z alkoholem jednym włącza się agresor a inni wszystkich kochają, ty z tych pozytywnych
Ja miałam bóle krzyżowe i brzuszne. Rozwarcie bardzo długo nie postępowało. Ruszyło dopiero po 6 godzinach od odpłynięcia wód. Skurcze były mało efektywne. Na oksy nie wyraziłam zgody.
[/url
[/url]