Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ana tu oksytocyny nie podaja bez wskazan. U mnie ich nie ma. Jestem 2 dni przed terminem OM. Zreszta nie chce, ja chce się tylko wyspac i mogę poczekac az samo się rozkreci. Jeśli lekarze twierdza ze nie byly to wody to im wierze i czekam.
Ja też miałam tylko krzyżowe bóle, więc Manguś współczuję. Co do oksytocyny, to mi podali jak skurcze zaczęły zanikać na końcówce porodu i ona nic a nic nie zadziałała..
Ciekawa jestem jak "w praniu" sprawdzaja sie techniki ze SR
u nas lekarze mega mocno badaja zeby sie szyjka ruszyla, zmolestuj m :-)
--
11 a 13,6 tc jest badaniem obowiązkowym?
Dorit w praniu się sprawdzaja tak, ze nie mam sily dziś wdrazac cokolwiek.jutro moze to sprawdze. Ogolnie M dojezdza ale jest ze mna.
heh no moja sąsiadka z pokoju (i z porodówki) wydarła się w czasie porodu: " zabierz k...a te łapy"
Ja rodziłam 18h i cały czas tuliłam się do rąk mojego partnera, mówiłam w kółko jak to go kocham :)
Daj spokój, ja tak samo, ale wstyd mi, bo powiedziałam też położnej, że ją kocham, pani anestezjolog, która mnie po porodzie przyszła znieczulić i chyba jakieś lekarce
kachaw: mamusiu jak boli, czemu cię tu nie ma
jednak mama to mama :)
Daj spokój, ja tak samo, ale wstyd mi, bo powiedziałam też położnej, że ją kocham, pani anestezjolog, która mnie po porodzie przyszła znieczulić i chyba jakieś lekarce Na moje usprawiedliwienie nie mam nawet znieczulenia, bo nie miałam jeszcze - to chyba hormony tak namieszały