Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na moje usprawiedliwienie nie mam nawet znieczulenia, bo nie miałam jeszcze - to chyba hormony tak namieszały
Tak pozytywnie Wam zazdroszczę...
Katka a jeśli mogę wiedzieć to gdzie rodziłaś? Bo o ile dobrze pamiętam to ty z Gw jesteś ;)
to jak z alkoholem jednym włącza się agresor a inni wszystkich kochają, ty z tych pozytywnych

A co do bóli ja miałam krzyżowe razem z tymi brzusznymi masakra.Gdy skurcz brzucha jak i ból był maksymalny przechodziło wszystko na kręgosłup...całą ciążę miałam przeczucie że będę miała takie bóle i się sprawdziło a nastawienie psychiczne niestety nie pomogło

czas skończyć wić gniazdko dla maluszka
Nie wiem czemu ale suwaczek pokazuje 34 tydzien a ja jestem juz 35 ,nawet moja Pola wg USG odpowiada 35,2 dniu ciąży
a zatem juz bliżej niż dalej

Lekarz mi mówił, że na takim etapie to się zdarza, zwłaszcza przy łożysku z przodu umiejscowionym.

Wczoraj pytalam co na moim etapie robi luteina dopochwowa, bo mam 2 x1 ,ale nie widzialam zadnej odp, moze teraz ktos doczyta i odp? :-). Bo gina zapomnialam zapytac

Nera ja tez mam ciagniecie do dolu i uczucie rozpierania,w ciagu miesiaca pomimo lezenia z opuszka palca mam rozwarcie na palec i to duzy palec duzego lekarza :-) dlatego prawie cale dnie leze,bo chyba by mnie szybciej rozwarlo.
Wczoraj pytalam co na moim etapie robi luteina dopochwowa, bo mam 2 x1 ,ale nie widzialam zadnej odp, moze teraz ktos doczyta i odp? :-). Bo gina zapomnialam zapytac
O sex tez nie zapytalam,ale domyslam sie ,ze orgazm nie wskazany?
) ,pojawiać się na zapisy ktg 2 x w tyg i zgłosic sie do szpitala gdy :zejdzie mi czop z krwia, odejdą wody, będe miała regularne skurcze co 10min, lub tez zastrzeżenia do ruchów malej co mam bardzo ułatwione gdyż ona jest bardzo "żywiołowym płodem" i brak miejsca jej nie straszny (ciesze sie z tego bo nie musze siedziec jak na szpilkach i czekac na puk puk) Oby jeszcze dwa tygodnie a pożniej niech sie dzieje co chce
Ja po obu cesarkach jadlam normalnie (po ok.12h,bo rodziłam na wieczor,ale jakies 2h po cc pilam już normalnie wode).