Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Baaaardzo mało było właśnie ćwiczeń oddechowych -
Nasza polozna powiedziala ze oddechy to indywidualna sprawa i nie uczyla nas.
Pszyszła, oddychania nie nauczysz się (a raczej nie zmienisz techniki) w kilka godzin - podczas porodu przyzwyczajenie bierze górą i oddychasz często tak jak umiesz. Także na SR odchodzi się powoli od tych "kursów oddychania".
Należało by już teraz to załatwiać czy potem?
W drugiej sa dwutygodniowe i chyba spytam kiedy tam sie zacznie.. tyle ze to nie moj szpital...:(
.Przemyłam okna,założyłam nową firaneczkę ,nagly atak sprzątania mnie ogarnąl czyżby historia się powtórzyła i polece w ciągu 4 dni na porodóweczkę ? hmm
--
Stefka- trzymam kciuki, wytrzymaj jeszcze dwa tygodnie a potem dzieć jak zdecyduje to wyjdzie A może jeszcze pobytuje tam, gdzie mu najlepiej:)
no taką mam nadzieję, gdzie on będzie miał lepiej niż w brzuszku u mamusi :)
Stefka i odpoczywaj Słońce :)
Bedzie dobrze :)
Mały jest spory :)
Stefka, jeśli dostałąś od lekarza tylko Buscopana to tak żle nie jest
Myślę, że lakraz wierzy że dotrwasz do tego 38tc
Powiem szczerze, że dziwi mnie Twoje podejście Nero, my tu piszemy dbaj o siebie, leż i pachnij, aby Pola jak najdłużej posiedziała w brzuchu a ty okna myjesz i firany wieszasz ?? dla mnie szok, czasami mam wrażenie że nam bardziej zależy abyś donosiła ciąże nić Tobie
witam sie jako przyszla mamusia trzeciego dzidziusia :) jesli mozna prosze o dopisanie do listy termin porodu 3 marzec 2014
od 30 tygodni nie bylam nawet na spacerze w parku ,wiecznie tylko dom,jest lato a ja w czterech ścianach ,super wakacje mają moje córki ? dlatego jak możesz wogóle tak napisac .Ja bym nie śmiala oszczedzam sie caly czas ! nie uprawiam sexu od pol roku
Przemyłam okna,założyłam nową firaneczkę ,nagly atak sprzątania mnie ogarnąl- no to troche przegiecie.. a ze wakacje?? Beda i nastepne. Dzieci wyslij do dziadkow albo na kolonie (niewiem w jakim sa wieku). A co do parku to chyba lepiej bylo wyjsc z dziecmi na plac zabaw i na lawaczce z ksiazka posiedziec niz myc okna. Ja zdrowo przechodzilam ciaze ale od okna i firanek stalam daleko.
od 30 tygodni nie bylam nawet na spacerze w parku ,wiecznie tylko dom,jest lato a ja w czterech ścianach