Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teraz czekam i wypatruje czopu śluzowego mógłby już odlecieć i niech się zaczyna :)- mnie odszedl z wodami w drugiej fazie porodu wiec ten tego ;)

powiedziałam Mu, że Synek wysłał mu wiadomość, teraz siedzi i czyta 

My na urlopie nad morzem, ale dziś się drastycznie pogoda popsuła, do tego ma padać. Dobrze, że wczoraj zdążyliśmy załapać się na słońce podczas sesji brzuszkowej

Dopiero co skończyły się drżenia serca związane z plamieniem, szpitalem i odstawieniem luteiny. Teraz jest ok i zamierzam się tym cieszyć, choćby kilka tygodni 

nie odbieraj mi radości

Nosz kurwa jego mać! Dlaczego to nasze prawo nie działa i nie kara za jazdę po % ? Nie mogę ciągle uwierzyć, że nic się z tym nie da zrobić...Ruch na drogach się zwiększył, czas prawo dostosować do "możliwości kierowców".
Dziewczyny dostałam brązowy śluz ,co to może byc??czy to możliwe ze po badaniu ??

Dziewczyny dostałam brązowy śluz ,co to może byc??czy to możliwe ze po badaniu ??
Stefka_84-Jestem w 37/38 tygodniu ciąży ,lekarz powiedział że urodzę w ciągu tygodnia ,po badaniu nigdy tak nie miałam wiec niewiem ...

Co do listu zamieszczonego przez salnos to tak się poryczałam że przy okazji w końcu mi się zatoka odetkała. Wcześniej to nawet krojenie cebuli nie pomogło.
Pozwoliłam go sobie skopiować i zostawić na stosowną chwilę.
są boskie aż sie popłakałam czytając to 
salinos jak slysze o takich lekarzach "z wyczuciem" co to poranią przy wziernikowaniu to mi sie słabo robi i bym zabierala uprawnienia

Salinos oczywiscie poplakalam sie czytajac ten list do Taty, dam go dzis mojemu G. MOglabys tez umiescic do Mamy, Babci i Dziadka lub wyslac mi na priva? Pozdrawiam!!!

Dobrze, że tylko tak to się.skończylo.
Do syndromu wicia gniazda u mnie jeszcze daleko