Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teraz czekam i wypatruje czopu śluzowego mógłby już odlecieć i niech się zaczyna :)- mnie odszedl z wodami w drugiej fazie porodu wiec ten tego ;)
My na urlopie nad morzem, ale dziś się drastycznie pogoda popsuła, do tego ma padać. Dobrze, że wczoraj zdążyliśmy załapać się na słońce podczas sesji brzuszkowej
nie odbieraj mi radości
Dziewczyny dostałam brązowy śluz ,co to może byc??czy to możliwe ze po badaniu ??
Dziewczyny dostałam brązowy śluz ,co to może byc??czy to możliwe ze po badaniu ??
Stefka_84-Jestem w 37/38 tygodniu ciąży ,lekarz powiedział że urodzę w ciągu tygodnia ,po badaniu nigdy tak nie miałam wiec niewiem ...
Co do listu zamieszczonego przez salnos to tak się poryczałam że przy okazji w końcu mi się zatoka odetkała. Wcześniej to nawet krojenie cebuli nie pomogło.
Pozwoliłam go sobie skopiować i zostawić na stosowną chwilę.
salinos jak slysze o takich lekarzach "z wyczuciem" co to poranią przy wziernikowaniu to mi sie słabo robi i bym zabierala uprawnienia
Salinos oczywiscie poplakalam sie czytajac ten list do Taty, dam go dzis mojemu G. MOglabys tez umiescic do Mamy, Babci i Dziadka lub wyslac mi na priva? Pozdrawiam!!!