Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ten list do babci - świetny, delikatnie wspomniane "babciu, nie strasz mamy starymi i nieaktualnymi radami"
Kurczę, Stefka, mam nadzieję, że Ci przejdą, na pewno nie jest to przyjemne :( Jeszcze 2 tygodnie i ciąża donoszona - trzymam kciuki!
Dużo radości sprawia mi wieczorna zabawa z Tatusiem. Lubię kiedy jesteśmy wszyscy razem, a TATA przykłada rękę i próbuje wyczuć moja obecność. Często robię Mu wtedy psikusy i siedzę cicho w kąciku, żeby sobie pomyślał, że mnie tam nie ma. A kiedy On już prawie rezygnuje i chce zabrać rękę to ja wtedy „bęc”, stukam do Niego z całych sił.
O, to znamy bardzo dobrze ;) mój brzuch może brykać ile wlezie, ale jak tylko tata przyłoży rękę to nagle "nikago doma" ;)- mielismy tak samo ;)
salinos: Dużo radości sprawia mi wieczorna zabawa z Tatusiem. Lubię kiedy jesteśmy wszyscy razem, a TATA przykłada rękę i próbuje wyczuć moja obecność. Często robię Mu wtedy psikusy i siedzę cicho w kąciku, żeby sobie pomyślał, że mnie tam nie ma. A kiedy On już prawie rezygnuje i chce zabrać rękę to ja wtedy „bęc”, stukam do Niego z całych sił.
Stefka, współczuję stresów. Pamiętam dokładnie takie samo odliczanie. Zastanawiałam się ile dni do wizyty mi zostało i czy dotrwam w domu, czy w szpitalu. Byłam w sporo niższej ciąży. U Ciebie już bliżej jak dalej. Trzymaj się dzielnie
Ja mam pytanie czy są tu jakieś mamy wegetarianki ?
Ja od jakiegoś czasu mam wstręt do mięsa...
Drób chyba nie ma zbyt wiele żelaza, czy się mylę?
Donosiłam Jedną i drugą.
była cała w takiej białej mazi, która rzekomo sugeruje, że dziecię pojawiło się na świecie nieco wcześniej.