Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
księzyc w pełni jak nic, wiec moze cos sie zacznie?dzialasz cos by przyspieszyc? czy spokojnie czekasz?
Przyszła - czekamy, czekamy
obudzilam sie przeszczesliwa ze dobrze się czuje i wczorajsza eskapada
oraz ruchliwa sobota nie maja swoich konsekwencji ;)
subiektywna- wstawisz suwaczek- bedzie widac na jakim etapie jestes teraz :)
ktos ma wiesci od Nery?
to bardzo długie
Mnie w nocy i od rana boli podbrzusze miesiączkowo, trochę też krzyż Mam nadzieję, że to minie, bo lekarz na IP wróżył, że w ciągu tygodnia urodzę
Ciekawa jestem czy dziewczynom u których wykryto to łożysko przodujące zdażylo sie ze np miesiąc później łożysko sie podniosło
Sony łożysko chyba ma szansę podnieść się wyżej w miarę wzrostu macicy...
Mowa o Księżniczce Kate Midelton
Do tego non stop muszę w nocy wstawać siku nie wiem skąd to się bierze bo chyba byłam z 5 razy w ciągu nocy w wc i za każdym razem tyle moczu ,a nic nie popijałam nocą :P
nie chce być razem z Royal Baby, woli mieć swoją datę"
wiecie,wkurza mnie to gadanie lekarzy i położnychprzecież po co gadają że w ciągu kilku najbliższych dni nic się pewnie nie zmieni,pacjentka nie urodzi bo nie ma skurczy,bo szyjka twarda,zamkniętaa przecież to sama natura.wystarczy kilka porządnych skurczy by wszystko w kilkanaście minut się zmieniło o 180
Dziewczyny, mój Synek od paru dni jest bardziej leniwy. Czuję, że się rusza, ale raczej to nie są kopniaczki tylko takie przesuwanie się. Mam wrażenie, że więcej śpi niż się rusza. Na usg wszystko w porządku, a na ktg jeszcze nie byłam, mój gin nic nie wspominał, że powinnam zacząć chodzić. Czy to normalne, że Maluch jest teraz bardziej leniwy? Słyszałam, że dzieciaczki przed porodem się wyciszają.
szczerze powiem, że pierwsze co przez myśl przeszło to Nerka ;p
Stefka Ty mnie nie strasz, bo ja od wczoraj mam to samo, ale ja zrzucam winę na pogodę. Zawsze źle znosiłam upały, a teraz to ledwo mogę wytrzymać, więc może mała też jest bardziej ospała... A Ty leż, bo jeszcze masz czas!