Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]

pajace - 33 szt. - rozm 56. - 5 szt., rozm.62 - 22 szt.,rozm.68 - 5szt., rozm. 74 - 1szt.

Dziewczyny, taka mała podpowiedź, nie kupujcie aż tylu tych ciuszków. Wiem, że są słodkie, ale dziecko z nich wyrasta w zastraszającym tempie. Te najmniejsze to mój Kuba chyba max miesiąc nosił (urodził się malutki -2850). Wystarczy dosłownie po kilka sztuk no chyba, że ktoś zamierza dziecko przebierać 100 razy dziennie, ale większość dzieci strasznie tego nie lubi. Lepiej jeśli już ma się nadmiar pieniędzy to odłożyć na ciuszki dla takiego rocznego, dwulatka, które już troszkę pochodzi w tych ciuszkach no i oczywiście "bardziej je zaprezentuje" niż leżący w gondoli bąbel;) Choć moim skromnym zdaniem dzieci najlepiej wyglądają w "dzieciowych" ciuszkach i nie mam tu na myśli różu z kokardkami;) Uwielbiam Kubola w porozciąganych koszulkach na ramiączkach ( czasem upapranych po porzeczkach;P), zwykłych gatkach. Szczerze nie znoszę kołnierzyków (mnie się wydaje, że dziecku jest strasznie niewygodnie), kancików, gajerków i innych "srerkow" ;P A już jak widzę takie małe dziewczynki w sukienkach bufiastych, z milionem falbanek i wstążeczek to ehhh...No ale to wiadomo, rzecz gustu akurat;)
A już jak widzę takie małe dziewczynki w sukienkach bufiastych, z milionem falbanek i wstążeczek to ehhh...No ale to wiadomo, rzecz gustu akurat;)
Bo wszystkie które ma, nie pasują jej do bucików, które tatuś jej kupi, żeby pasowały do sukienki

- rzeczywiście jest różnica.
choć mamy H&M zahaczyć,więc różnie może być 
takie czekanie jest dziwne i męczące, zwłaszcza, że nie wiadomo do końca czego się spodziewać. Chyba dziś znowu się pobujam na piłce we wszystkie strony ;)Bo wszystkie które ma, nie pasują jej do bucików, które tatuś jej kupi, żeby pasowały do sukienki
Mi się dziś dobrze spało - pierwsza noc ze "Stefanem" - rzeczywiście jest różnica.

bodziak z napisem "Jestem szczęśliwym maluszkiem" etc. to się rozpływam
no to i ja się dopisuje do salinos, asiuli i asiuni ;) kto wie może będziemy wszystkie na raz zdawać relacje z porodówki ;)

jaki miałaś wózek dla swojej dwójki? I czy w ogóle? Bo widzę, że u Ciebie też mała różnica wieku;)ale ja tam Księżniczkę będę 3 razy dziennie przebierać ;p

skorzystałam z przywileju bez kolejkowegoa co tam...pierwszy raz tak zrobiłam, bo bylam glodna już.:)- zawsze robilam to w markecie i robie nadal w kasie z malym dzieckiem

Mam cichą nadzieję, że dwóch chłopów odziedziczy upodobania wizerunkowe ich ojca - minimalizm, aby było wygodnie i można było by w tym przeżyć w lesie\
A ja po glukozie i huurraaa, nie mam cukrzycy :DDD- to super :) dieta byla przekichana ;p

Dziewczyny, taka mała podpowiedź, nie kupujcie aż tylu tych ciuszków. Wiem, że są słodkie, ale dziecko z nich wyrasta w zastraszającym tempie. Te najmniejsze to mój Kuba chyba max miesiąc nosił (urodził się malutki -2850). Wystarczy dosłownie po kilka sztuk no chyba, że ktoś zamierza dziecko przebierać 100 razy dziennie, ale większość dzieci strasznie tego nie lubi.
W drugiej ciąży się irytowałam nawet na kolejne prezenty w postaci kolejnych ciuszków w najmniejszych rozmiarach - bo po co, skoro wyprawkę miałam kompletną
A tymczasem... Urodził mi się model tak masakrycznie ulewający, że absolutnie wszystkie małe ubranka były w ciągłym użyciu. Więc nigdy nie mów nigdy 
Stefka jak dzidziuś? Rusza się? Bo moja dawała czadu wczoraj wieczorem, zwijałam się z bólu tak mi jeździła po szyjce i pęcherzu

ja dzisiaj na papierze zobaczyłam zlepek gęstego, kremowego śluzu - wcześniej takiego nie miałam. Boję się, że to czop zaczyna mi odchodzić - opis pasuje

Lepiej jedź to sprawdzić Stefka :*
całkiem możliwe.ale nie stresuj się,to jeszcze o niczym nie świadczy
moze niektore z Was pamietaja jak sie stresowałam rzekomym hpv...okazalo sie ze nie mam go!!!!

zadzwoniłam do gina i on powiedział to samo co Ty Uś. Jak nic się nie będzie działo niepokojącego to mam normalnie się pojawić w piątek. No chyba, że czop odejdzie cały albo wody mi odejdą to mam zadzwonić do niego i jechać na IP.
i cierpliwie czekaj na piątek.Mam nadzieję że rozwarcia nie ma,ewentualnie jak jest to minimalne.Trzymam mocne kciuki
. Martwię się czy to nie zatrucie ;/ - nie chce znowu do szpitala (choć jeśli to konieczne dla bezpieczeństwa malucha to rozumiem).
[/url]leżakuj sobie spokojniei cierpliwie czekaj na piątek.Mam nadzieję że rozwarcia nie ma,ewentualnie jak jest to minimalne.Trzymam mocne kciuki
Hej, czy któraś z was ma problemy z puchnącymi stopami?

Już się nie mogę doczekać kiedy się zacznie 
[/url]
[/url]
Będę rodziła w MSW, doktorek mój tam pracuje i właściwie to mnie przekonało.
[/url]
[/url]
.
, na dodatek.odnoszę wrażenie, że wszyscy na ulicy patrzą mi się na te kołki
.
.
[/url]
hahahaha nie mogłam się im opszeć 
ezus!!! To Ty sklep możesz normalnie otworzyćDziewczyny, taka mała podpowiedź, nie kupujcie aż tylu tych ciuszków. Wiem, że są słodkie, ale dziecko z nich wyrasta w zastraszającym tempie.
śpiochów za dużo nie używałam, raczej półśpiochy - świetna sprawa.
zaorały mnie rozstępy - gówna gówniane
ehhh z Kubą ani nawet pół mi nie wyszło, a teraz z obu stron zaorana i do dosłownie w 3dni, no ale brzuch też mam większy...Droga ciążo, tym razem zamiast zagrożenia porodem przedwczesnym mogę przyjąć rozstępy
Otulaczek praktycznie był nie potrzeby
też się wysiliłam na to badziewie i ani razu nie użyłam
obrączki nie noszę od tygodnia, bo raz nie mogłam jej zdjąć.