Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pajace - 33 szt. - rozm 56. - 5 szt., rozm.62 - 22 szt.,rozm.68 - 5szt., rozm. 74 - 1szt.
A już jak widzę takie małe dziewczynki w sukienkach bufiastych, z milionem falbanek i wstążeczek to ehhh...No ale to wiadomo, rzecz gustu akurat;)
Bo wszystkie które ma, nie pasują jej do bucików, które tatuś jej kupi, żeby pasowały do sukienki
Mi się dziś dobrze spało - pierwsza noc ze "Stefanem" - rzeczywiście jest różnica.
bodziak z napisem "Jestem szczęśliwym maluszkiem" etc. to się rozpływam
no to i ja się dopisuje do salinos, asiuli i asiuni ;) kto wie może będziemy wszystkie na raz zdawać relacje z porodówki ;)
ale ja tam Księżniczkę będę 3 razy dziennie przebierać ;p
skorzystałam z przywileju bez kolejkowegoa co tam...pierwszy raz tak zrobiłam, bo bylam glodna już.:)- zawsze robilam to w markecie i robie nadal w kasie z malym dzieckiem
\ Mam cichą nadzieję, że dwóch chłopów odziedziczy upodobania wizerunkowe ich ojca - minimalizm, aby było wygodnie i można było by w tym przeżyć w lesie
A ja po glukozie i huurraaa, nie mam cukrzycy :DDD- to super :) dieta byla przekichana ;p
Dziewczyny, taka mała podpowiedź, nie kupujcie aż tylu tych ciuszków. Wiem, że są słodkie, ale dziecko z nich wyrasta w zastraszającym tempie. Te najmniejsze to mój Kuba chyba max miesiąc nosił (urodził się malutki -2850). Wystarczy dosłownie po kilka sztuk no chyba, że ktoś zamierza dziecko przebierać 100 razy dziennie, ale większość dzieci strasznie tego nie lubi.
Stefka jak dzidziuś? Rusza się? Bo moja dawała czadu wczoraj wieczorem, zwijałam się z bólu tak mi jeździła po szyjce i pęcherzu
ja dzisiaj na papierze zobaczyłam zlepek gęstego, kremowego śluzu - wcześniej takiego nie miałam. Boję się, że to czop zaczyna mi odchodzić - opis pasuje
Lepiej jedź to sprawdzić Stefka :*
całkiem możliwe.ale nie stresuj się,to jeszcze o niczym nie świadczy
moze niektore z Was pamietaja jak sie stresowałam rzekomym hpv...okazalo sie ze nie mam go!!!!
zadzwoniłam do gina i on powiedział to samo co Ty Uś. Jak nic się nie będzie działo niepokojącego to mam normalnie się pojawić w piątek. No chyba, że czop odejdzie cały albo wody mi odejdą to mam zadzwonić do niego i jechać na IP.
leżakuj sobie spokojnie i cierpliwie czekaj na piątek.Mam nadzieję że rozwarcia nie ma,ewentualnie jak jest to minimalne.Trzymam mocne kciuki
Hej, czy któraś z was ma problemy z puchnącymi stopami?
ezus!!! To Ty sklep możesz normalnie otworzyćDziewczyny, taka mała podpowiedź, nie kupujcie aż tylu tych ciuszków. Wiem, że są słodkie, ale dziecko z nich wyrasta w zastraszającym tempie.
śpiochów za dużo nie używałam, raczej półśpiochy - świetna sprawa.
Otulaczek praktycznie był nie potrzeby
obrączki nie noszę od tygodnia, bo raz nie mogłam jej zdjąć.