Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Taka tragedia, taki stres, a Ty w ciąży.
Przyszła uwierz mi, że dopiero po Twoim poście przypomnialam sobie, że to Ty jesteś tą dziewczyną reklamującą swój sklep na wszystkich wątkach. Wybacz, mam słabą pamięć ;) Nawet nie zwróciłam uwagi, że to Ty napisałaś.
więc już też czekam z niecierpliwością na pierwsze syptomy gdy mała zechce już do nas dołączyć.
Czy Wy dziewczyny w III trymestrze też tak macie czasami, że nie czujecie ruchów a widzicie je?
Witam Was serdecznie wszystkie przyszłe Mamusie :) Chciałabym dołączyć do Waszego grona dyskusyjnego
Dziewczyny poradzcie mi odnośnie USG 3D, czy warto i dla czego warto
Yyyyy
a tu nagle w kontrolnych wynikach CRP wyszło 14,8
Ostatnio pisałam z Nera i póki co Pola siedzi w brzuszku :)- No to super :)
. Trzeba sprawdzić w czym tkwi problem. Z usg dzisiejszego synek rosnie prawidlowo - wiec mam nadzieję, że szybko lekarze zadziałają i wypuszczą nas niedługo. Do porodu 4 tyg.wiec liczę, że długo tam nie zabawimy (nie daj Boże do końca tam przeleżec)
--
wspolczuje mialam takie bole przed ciążą, w ciazy moze 2-3 razy mnie z kolei męczą migrenowe bóle głowy... paskudne, nie do wytrzymania choć jeszcze jakoś się trzymam.. może ktos ma podobny problem i zna sposoby jak pozbyć się bólu migrenowego?
ale nie wiem może świeży też działa, tylko wtedy jak go jeść ?? kroić w plasterki i jeść wiem że w zimie można do mleka dać wtedy rozgrzewająco działa
Annie, banany u mnie odpadają, bo ja od początku ciąży, jestem na tej diecie bezcukrowej :)
jak uważasz na cukier to większość owoców niestety odpada :(