Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie takie wypinanie, czy twardnienia są kilka razy na dzień, dwa, może trzy, trwa to parę sekund i jak postukam w tym miejscu, bo nie chcę głaskać to mam wrażenie że maluch ucieka.

Kissku to. Co chodzi z tym piciem wody? Ja siee wiecej pije to zwieksza sie ilosc wod polodowych czy przed samym usg wicej pic?
leukocyty calkowicie pokrywaja pole widzenia....fatalnie...atybiotyk:( licze jeszcze na to ze moze niedokladnie pobralam probke moczu
stad ta powtorka
Dorit, a może faktycznie, jakoś nieodpowiednio próbka była pobrana.dzieki, zaraz lece do labu :)
zobaczymy, co pokaże drugi wynik

W poniedziałek mam wizytę, a ten dzień chyba ma być najgorętszy
Powiem wam ze nie ma chyba jednego schematu wypinka a skurcz,a szkoda.moje skurcze wyglądały tj piszecie o "nieskurczach".czyli twardo po jednej stronie,po drugiej miekko,lub twardo na dole,na górze luz.tylko ze wczoraj to się działo bardzo,bardzo często.do tego siku co 20 min i ciężkośc brzucha.ogolnie dyskomfort.

Dodał też inne porównanie, ale nie przytoczę go, bo jest zbyt drastyczne 
(nie, że życzę om przedwczesnych porodów, ja po prostu chce juz wrzesień) :-)

na dodatek zaczęłam miec skurcze jak to określił mój gin już porodowe. Mały waży wg obliczeń już 3200g
jestem teraz w domku i odpoczywam ale cały czas mam skurcze, na dodatek jak chodzę to czuję jak Mały napiera mi na szyjkę. Ból ciągnie aż do samego uda. Szyjka tak jakby szczypała. Chyba boli mnie wszystko od pasa w dół, na dodatek czyści mnie od dwóch dni i jest mi niedobrze - ale to może z bólu, bo skurcze mam cały czas
gin kazał spakowac do końca torbę i w zasadzie czekac. Wg niego do niedzieli powinnam urodzic, aczkolwiek może się też wszystko wyciszyc. Na dwoje babka wróżyła.