Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, może mi któraś z was napisać "po ludzku" co oznaczają te dwie wartości na monitorze ktg i przy jakiej wartości skurcz jest skurczem?
ostatnio zaczęły się sugestie ze strony teściów - przypomniało im się, że obiecali kupić wózek - że mamy rozglądać się tylko za uzywanym, dosłownie wskazując nam sklepy w mieście gdzie taki znajdziemy
Salinos, ale dlaczego chcesz się z nimi obchodzić jak z jajkiem?
Z własnego doświadczenia Ci powiem - nie rezygnuj z wózka, który Wam się podoba. To Wasze dziecko, Wasza decyzja i to Wy będziecie ponosić "konsekwencje" wyborów.
A ja chyba dzisiaj zejdę, nie mogę spać przez te upały
bo teściowie mogą Was ubiec...
Powiedz teściom po prostu że wózek używany nie wiadomo jak był używany a po prostu chodzi o bezpieczeństwo dzidziusia. A ja bardzo chcą to przecież możesz im zaproponować że dołożą się do wózka na tyle ile mogą.
Ponieważ bardzo ich szanuje i nie raz nam pomogli bardziej od moich rodziców. Ich pomoc wzbudziła we mnie ogromny szacunek do nich.
Ale chyba powiem im po prostu, że zamówiliśmy wózek i tyle.
za chwilkę się urodzi niuńka i będzie tysiąc rad co macie robić, jak ubierać i co też będziesz zaciskać gardło i robić tak jak oni sugerują (nie polecam) a jak się obrażą no cóż zdarza się, czasami nic na to nie poradzisz.
Czy to możliwe, żeby skurcze co 5 min były do zniesienia. Moja siostra "umierała" przy takich skurczach a ja daję radę.
to teraz będzie najlepsze dla Ciebie i 3 mam kciuki!!
No dokładnie, ale dotałam teraz chyba z tego strachu małpiego rozumu i przestałam myśleć racjonalnie :P Stefaka jedź lepiej pojechać o jeden raz za dużo niż o jeden za mało ! Trzymam kciuki ! Przypomina mi się mój poród rok temu ! tez miałam skurcze od 35 tyg
Dziękuję, też bym tak chciała :)) Stefka, możliwe - u mnie boleć zaczęły dopiero te co 2-3 minuty. Zależy jak masz próg bólu :) Życzę Ci, żebyś przeszła poród tak jak ja - znośnie nawet bez znieczulenia :DDDD
Mam prawo decydować w jakim wózku będzie jeździło moje dziecko, tym bardziej, że ja je będę woziła i znosiła z 2 piętra..Jestem dorosła i sama wiem co jest dla mojego dzieciątka najlepsze!