Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja jestem z okolic Poznania i mamy dziś 31 stopni duchotaaaa zero powietrza....
Bąbelasku, mogę spytać gdzie zamierzasz rodzić?? Ja też z tych okolic..
mój też z Raszei, tam byłam na IP jakiś czas temu i badał mnie jeden lekarz (nie wiem jak się nazywał), ale bardzo fajny.
Ja zakupiłam bio oil i tym się smaruję, a od 2 trymestru smarowałam się bodajże Ziają i nic to nie pomogło, ehhh
Szpital na Lutyckiej też wyposażony, tylko,niestety, sprzęt mają w osobnej sali. Jeśli się o tym wie, można poprosić.
maja mama przytyła w ciąży 4 kg gdzie ja ważyłam 3,5 kg a
plus delikatne podszczypywanie podczas masażu
Zdecydowanie odradza się takie czynności, zwłaszcza w późniejszym etapie i z problemami, nawet zwykłe głaskanie brzuszka jest zakazane przy skurczach
u mnie tez temperatura dobila 38 stopni....wczesniej bylo do zniesienia, teraz poznym popoludniem daje czadu ej zazdroszcze że u was trochę chłodniej u mnie 36 stopni masakra :( i jak na złość we wiatraku spalił się silniczek :( a pokój mam od strony słonecznej - hmm prawie jak sauna - ratujcie!!! pociesza mnie fakt że jutro ma być chłodniej oby :)
Mi się niestety nie udało zaspać i musiałam iść na badania, ale w taki gorąc i na czczo istna mordęga Ale dałam radę :)
u mnie z tym lipa bo takie zabiegi powodują skurcze.
Wogóle nie wiem czy u większości dziewczyn szczypanie nie będzie ich powodować...