Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak myślicie po takim masażu szyjki i po odejsciu całego czopa akcja już może w miarę szybko się rozwinąć ??
Jak myślicie po takim masażu szyjki i po odejsciu całego czopa akcja już może w miarę szybko się rozwinąć ?? wiem ,że każdy organizm jest inny i każda kobieta inaczej reaguje ,ale na moje oko to już tak fajnie rokuje :)
JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZA NA ŚWIECIE;)
też jestem ciekawa...długo się nie odzywa,więc pewnie ją zostawili w szpitalu.Mam nadzieję ze jeszcze nie rodzi... ciekawe co ze Stefką, może któras cos wie?
nogi mocze w miednicy z solą bo spuchnięte są jak balony :)
nogi jak bańki mam...
Mysiorku, mi to samo codziennie, mysle ze na Twoim etapie po zdjeciu pessara
Mi od wczoraj brzuch na maxa twardnieje, dosłownie 3-4 razy na godzine.
Powiedziała też ,że mogą skurcze się wyciszyć i w sumie w szpitalu leżałabym i tylko się stresowała ,a wiadomo w domu zawsze jest lepiej bo jeszcze człowiek czymś się zajmie.
Trzymam mocno kciuki, to sie zdarza na poczatku ciązy, niemniej dobrze ze konsultujesz z ginem...na pewno bedzie dobrze Ja dziewczyny zaczełam plamić na brunatno jutro wizyta u ginekologa mam nadzieje że będzie wszystko dobrze,może zwiększy dawkę leku
W tym tygodniu dowiemy się, kto mieszka pod moim sercem W środę mam wizytę u ginka prowadzącego (może już on wypatrzy płeć) i usg połówkowe takie z prawdziwegfo zdarzenia. Przyznam, że się go boję. Z Emilią szłam na nie tylko podekscytowana a wyszłam wystraszona dwunaczyniową pępowiną. Potrzebowałam trochę czasu na to, by dojść do siebie i oswoić się z tą informacją. Teraz już czuję ciśnienie przed piątkiem. Oby tym razem było książkowo.
nana nie próbowałam, a myślisz że to pomoże?
Ciekawe kto to bedzie u Ciebie tym razem, masz jakies przeczucia?
Jestem zywym przykładem że nie tylko na początku Trzymam mocno kciuki, to sie zdarza na poczatku ciązy,
nie próbowałam, a myślisz że to pomoże?
ja popijam
niż chowanie głowy w piasek i działanie za czyimiś plecami, bo "mam do tego prawo".
Jak dużo pijesz?
Rozmawiałam z Mężem i on z nimi delikatnie porozmawia na ten temat przy najbliższej okazji
Dziewczyny czy któraś z was brała Luteinę po 30 tc? do tej pory słyszałam że po 20-którymś to już nie ma sensu a tu suprise, mam póki co brać znowu 3x1 .
rafiłam na jakiegoś przemądrzałego asystenta,
Dziewczyny czy któraś z was brała Luteinę po 30 tc? do tej pory słyszałam że po 20-którymś to już nie ma sensu a tu suprise, mam póki co brać znowu 3x1 .
--
tylko, że ja czuję się jakby za moimi plecami kombinowali wózek..
max 3x w tygodniu
czy któraś z was brała Luteinę po 30 tc? do tej pory słyszałam że po 20-którymś to już nie ma sensu a tu suprise, mam póki co brać znowu 3x1 .
ciocia pytała jak dziecko jest ułożone a ja powiedziałam, że główką w dół.. to ona, że mam nóg nie rozkraczać bo zaraz urodzę