Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciekawa jestem jakie rozwarcie zrobiło się przez noc . czy w ogóle się zrobiło większe...
Może jakby podali mi w szpitalu Okscytocynę to szybciej bym urodziła jak myślicie ?? Bo po tej nocy czuje się już mocno zmęczona ...
Do tego brzuch masakrycznie się obniżył i czuje parcie na ... od czasu do czasu... zaczęłam się już oczyszczać...
regularne skurcze sobie poszły ale jakoś tak mi źle po wczorajszej wizycie w szpitalu. Chyba za bardzo biorę sobie do serducha wszystko a nie powinnam. Dzisiejsza noc straszna. Nie dość, że burze z deszczem to jeszcze chyba z 10 razy do wc biegałam a przy każdym wstawaniu brzuch jak skała niby do przyszłego wtorku niedaleko ale jak sobie pomyślę, że te skurcze są cały czas to boję się, że Mały jednak postanowi wyjść wcześniej.
Stefko- zauwazylam ze nospa ładnie wycisza skurcze...zycze zeby ten tydzien byl spokojny, co do wrazen ze szpitala to ja tez takie wydarzenia odchorowuje jeszcze kolejny dzien, wracaja wspomnienia i mysli na ten temat- no naprawde niefajnie Cie tam potraktowali..i to w takim momencie
nie znosze tego byc zdana "na łaskę" jakis lekarzy bez taktu i wyczucia...brr.zawsze mozna dla spokoju swojegonapisac potem skargę na tekiego lekarza, by nie czuł sie bezkarny
( sama pracuje w sluzbie zdrowia, i wierz mi do kazdej takiej skargi -przynajmniej u nas-lekarz musi sie odniesc, troche napocić by cos odpisac).
Na pewno jak milo spedzisz teraz czas to wspomnienia sie zatrą.:) Maluszek posiedzi jeszcze te 2 tygi!
Może jakby podali mi w szpitalu Okscytocynę to szybciej bym urodziła jak myślicie ?? Bo po tej nocy czuje się już mocno zmęczona ...
Ciocia ciężko chorowała i 2 miechy temu lekarze powiedzieli, że dają jej 2, góra 3 miesiące i tak rzeczywiście się stało.
Stefka no nie przejmuj się głupim dziadem!! nie ma co! tylko się niepotrezbnie denerwujesz i maluszka też. proszę bardzo masz od nas buziolka
Dokładnie tak. 2 miechy temu dopiero wykryli ale to już z przerzutami i bardzo zaawansowany stopień.
Macie rację, ja też czuję, że powinnam sobie darować. Męża wyślę, a sama na spokojnie po wszystkim, pojadę na cmentarz.
boje sie ze jak zaczne rodzic i bede miala skurcze to ich nie poczuje tylko potem nagle je zaczne czuc i jeszcze do szpitala nie zdaze :)
dostałam smsa od koleżanki, że podobno w Rosji wybuchł reaktor i kobiety w ciązy i maluchy nie powinny wychodzić z domu
boszzz nic nie słyszałam.Nawet jeśli tak było to szybko się informacja nie pojawi,bo będą chcieli zatuszować
wtedy byla u nas jeszcze komuna i nie bylo takiego obiegu informacji, (