Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]
już zaczynam się stresować normalnie

Czyli co osoba to inna wersja. Mam nadzieję, że w poniedziałek nie trafię na tamtą starą wiedźmę 

Moje stopki od palcy po kostkę to już nie stopy tylko ogromne poduszkowce. Jak siedzę to trzymam wysoko, popijam herbatkę z pokrzywy, a nawet po nocy niewiele spadly
Zaraz mi skóry braknie, szczególnie na prawej! Masakra jakaś, a upały dopiero mają się rozszeleć
nTeraz czas tak szybko leci że jeszcze chwila i może ogarnie mnie panika przedporodowa

A może jest jakiś syrop z pokrzywy, bardziej skondensowany niż te expresówki pokrzywowe?
Witam się piątkowo :)

dziś jest 10-15 i też przy bakteriach +Kasiu- nie stresuj sie na zapas

.
[/url]Dziewczyny potrzebuję radyMoje stopki od palcy po kostkę to już nie stopy tylko ogromne poduszkowce. Jak siedzę to trzymam wysoko, popijam herbatkę z pokrzywy, a nawet po nocy niewiele spadly
Zaraz mi skóry braknie, szczególnie na prawej! Masakra jakaś, a upały dopiero mają się rozszeleć
Najgorsze jest to, że już w żadne buty się nie mieści 

ból niesamowity.

) pytalam czy to ułatwi porod- to poczatek ponoc tak, pozniej roznie moze byc z rozwarciem
[/url]
[/url]
[/url]Stefka, jak możesz to koniecznie podpytaj co robić gdy nic nie pomaga

Oby tylko tak było dalej!
Po każdej mam jakąś "pamiątkę". Myślicie, że łykanie rutinoscorbinu coś by tu dało? Tylko proszę nie pękać ze śmiechu
Kto pyta nie błądzi, nieprawdaż... 

Tak bardzo chciałam parkę.
Parkę, to możesz mieć gołębi albo królików