Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Napisz sobie karteczkę
pani doktor wpadła na genialny pomysł i NIP pracy zanotowała mi na karcie ciąży
Nie było źle, ale super też nie. Bardzo mnie mdliło, ale wytrzymałam
napisz nam koniecznie Wynik po 14:00.
Dziewczyna, zatkane ucho ja tez miewam. Lewe ucho. Wtedy zaczynam mówić sama do siebie "halo halo halo halo" :))) sprawdzam czy już sie odetkało, bo dziwnie słyszę sama siebie, jak mam przytkane ucho.
Na szczęście nie boli gardło ani objawów przeziębienia nie mam. Podejrzewam, że to od wiatraka lub od klimy w aucie.
, z terminem porodu na początek marca 2014
Uś, ja robiłam 75.
Wtedy zaczynam mówić sama do siebie "halo halo halo halo" :))) Mój mąż się śmieje, że sprawdzam łączność sama ze sobą
Uś, pozwolili, pozwolili. Sama babka mi wcisnęła :)
a teraz to chyba już musze cos z tym robić ... tylko co?
nie pozwolili Ci wcisnać cytryny?
dziewczyny czy cytryna nie fałszuje wyniku?kurcze ja tego świnstwa nie przełknę
Dziewczyna, zatkane ucho ja tez miewam. Lewe ucho. Wtedy zaczynam mówić sama do siebie "halo halo halo halo" :))) Mój mąż się śmieje, że sprawdzam łączność sama ze sobą a ja sprawdzam czy już się odetkało, bo dziwnie słyszę sama siebie, jak mam przytkane ucho.
Ja wtedy albo zaczynam gadac do siebie na zasadzie "raz, raz, próba mikrofonu"
Uś, nie, nikt mi nie odpowiada :D:D:D:D Pustka i cisza w środku
Tylko nie za[omnij sobie wziąć zsobą bo laboratoria nawet te prwytane nie śmierdzą groszem i na plasterek cytryny je nie stać
Mi gin powiedział, żę od 50 się odchodzi bo wyniki były niemiarodajne, teraz robi się badanie z 75 glukozy
jeszcze powiedziała aby mieć ze sobą wodą mineralną mała butelkę i popijać i dobrą książkę
Emi, dorzucę jeszcze trzy grosze do opuchniętych stópek :) W pierwszej ciąży puchły mi tak bardzo że musiałam kupić nowe buty 1,5 rozmiaru większe, miałam takie bańki że aż mi skóra pomiędzy palcami popękała :( Lekarz wyraźnie zaznaczył że jeśli opuchnięcia nie przejdą po nocy tzn. że coś jest nie bardzo. No i faktycznie, badania podstawowe były idealne ale było zawirowanie z Aspatem i Alatem. Lepiej to sprawdzić
super :-) napewno będziesz zadowolona z takiego obrotu sprawy.a za rok,może dwa pomyśl by zrobić równowagę Tak mam 7 letnią księżniczkę :) Już powoli oswajam się z myślą o chłopcach i imiona też już mają.W sumie po dzisiejszej wizycie jest już lepiej i nawet kupiłam bodziachy typowo chłopięce oczywiście sztuk 2 :)
Cukrzyca ciążowa mnie dopadła (prawdopodobnie! Czekam na czwartkową wizytę i opinię mojej lekarki) ... Odebrałam wyniki. Tragedia- tez mialam, wyszlo po w pierwszym kolo 250 a w drugim soadlo do 170... dalam rade i Ty dasz :)