Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie bedzie tak zle skoro i tak trzymasz jakas diete. Tylko pewne skladniki trzeba bedzie usunac i git
ale ja nie zaryzykuję jeśli będzie jakieś zagrożenie dla Małego. Nie wiem czemu on taki duży, ani ja się obżeram ani słodyczy praktycznie nie jem
Ty mamuśka wrócisz do formy w oka mgnieniu :)))))))= bym sie klocila.. brzucha zrzucic nie moge :(
A do terminu raczej dotrwamy, bo szyjka 4cm
Ja bez diety mam dopiero +0,2kg .aż sie boję co będzie jak mi cukier wysoki wyjdzie
Urodzilam naturalnie Synka z waga 4450 i 58 cm dlugi- no to wielkie gratki, Maks 3630 a bylo ciezko
- no to wielkie gratki, Maks 3630 a bylo ciezko
Dlatego nie ma co mówić, że "4 kg naturalnie nie rodzę", tylko poczekać na ocenę lekarza, położnej.
Frag, nie wiem czy to było do mnie, ale ja się nie boję rodzić SN powyżej 4kg. tylko moja ginka powiedziała, że jeśli takie są przewidywania, to u nich w szpitalu praktykują CC.
Jak kobieta nawet z wąskimi biodrami ma miednicę jak dzwon (ja tak mam) to wyparcie 4kg cuda nie jest nie wiadomo czym
Kuleczko to jak to się stało, że rodziłaś SN?
Ja z tych szerokodupnych :P ale nie wiem czy to mialo jakies znaczenie :P
I chwała im za to, teraz uświadamiam wszystkie "chłopięce" przyszłe, żeby się na zapas nie martwiły
A najstarszego też masz chłopca jak rozumiem? No to Emilka będzie rodzyneczkiem :)
co to może być?
Imię mieliśmy od dawna w pogotowiu. Jeszcze przy Pawle było rozważane i odłożone na później. Z dziewczynkowym imieniem mielibyśmy kombinacje alpejskie
Kilogramy raczej nie mają decydującego wpływu na nasze odczucia w trakcie porodu i łatwość, z jaką rodzą się dzieci. Wiele zależy od ułożenia, siły skurczu, postępu akcji porodowej - to jest najważniejsze.
Czy my damy radę :( ohhh..
jeśli prognozy będą na ponad 4kg. i będą mi zalecali CC?????
jeśli prognozy będą na ponad 4kg
Jest jeszcze czas, jeszcze nic nie jest przesądzone
po pierwszej CC drugi poród też jest wskazaniem do CC, więc już w ogóle armagiedon
wyrostek usuwany metodą tradycyjną i torbiel jajnika również metodą tradycyjną - cięcie wielkości CC
Właśnie też słyszałam, że po pierwszej CC drugi poród też jest wskazaniem do CC, więc już w ogóle armagiedon
I we wrzesniu ruszy jesienna ramówka tv i seriale będą Szybciej czas poleci! TAK! :)
A ja tam miałam CC i w przyszłości mam nadzieję na SN.
ja odwrotnie.z relacji dwóch lekarzy wiem że jedynie CC bać się nie będę