Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
13 tydzień a ja nie przytulam ani grama:(
dwie mocne kreseczki
Te skurcze, napinania to jakaś paranoja!!! Totalna ruletka.
ja se zapowiedziałąm ze nie wypuszcze Miśki do ukończenia 38tc i basta!!!!
Misia wazy 400-450g co świadczy chyba o tym że będzie drobna...
chyba będzie musiała wyjśc na jaw moja pilnie strzeżona tajemnnica
. 75g to krzywa dla cukrzyków (chyba, że się coś teraz zmieniło). Teraz co prawda mam 75g i mnie trzęsie na samą myśl
Odchodzi się od 50, bo wyniki nie były miarodajne i często trzeba było powtarzać z 75 właśnie - dwa razy męczarnia ;)
Uś, a może zrób 75g i może prywatny się nie skapnie, teraz się i tak podobno nie praktykuje 50g, a najwyżej w labie poproś o 2 egzemplarze wyników
Bałam się okropnie, ale jego pewność jakoś dodała mi otuchy.
e to całkiem podobnie,jest między nami tydzień różnicy Hmmm...mój Mikołaj (matko, jak to brzmi ) ma podobno ważyc ok 3,5kg, ważył w piątek 482g, ale od OM licząc jestem nieco dalej od Ciebie. Pani doktor też mówiła nam, że obecna waga plasuje go w samym środku normy.
Tak sobie jeszcze myślę, że w razie czego możesz badanie zrobić dwa razy
A tak w ogóle gin zabiera Wam wyniki? Mój spisuje do swojej dokumentacji, karty ciąży i oddaje.
Zrobiłabym tę próbę, którą uznałabym za stosowną i udałabym, że się pomyliłam
tylko nie zapieraj się za bardzo bo do 45tc donosisz
ten na fundusz wyniki bierze sobie z labo i sa u niego w dokumentacji,prywatny zapisuje i oddaje
dała trochę swoich, coś oglądałam, ale jeszcze nie wiem, nie policzyłam czego ile mam
I po wizycie. Szyjka ok - 37 mm. Na fotelu spiął mi się pokazowo brzuch, wiem już że jeśli będzie tego więcej niż 10 i dłużej mam jechać na IP. Póki co wszystko jest ok. Dziewczyny ale mam dylemat. Następna wizyta za 3 tygodnie, mam wtedy poinformować czy chcę mieć cesarkę czy poród naturalny. Wolałabym nie słyszeć tego pytania. Jest tyle samo za co przeciw. Co robić, co robić...
Przecież jeśli coś się zacznie dziać to ciąć można (chyba) zawsze.
Czy to rzeczywiście lepsze wyjście i szybsze dojście do formy po takim zabiegu?
Byłam pod kartą Salinos i okazało się że miała krwawienie i leży na patologii. Trzymajmy za nią i Dominisię kciuki, potrzebne są!!!!
Czuję się jakbym miała być w ciąży już na stałe i wcale mi to nie przeszkadza.
Trudno tu mówić o wskazaniach. Moja ciąża jest prowadzona bardzo ostrożnie ze względu na przedwczesny poród (przyczyna nie znana - na początku 32 tc odeszły wody i urodziłam) i w zasadzie nie wyjaśnione odejście dziecka już po wypisie do domu.
Cześc Dziewczyny :) nikogo nie ma, ale postanowiłam, że zostawię Wam info jak rano zajrzycie, to przeczytacie. Właśnie zaczęły odchodzic mi wody i mam skurcze co 5 minut chyba się zaczęło, jedziemy do szpitala ciąża donoszona, więc luzik jak już urodzę to dam Wam znac przez Dorit. Trzymajcie kciuki za Witusia i za mnie buziaki