Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wziełam sie za spisanie tego co mam na stanie.
u mnie zawsze trzy doby trzymają na obserwacji i nie puszczają
Dziewczyny, napiszcie coś więcej o tych GBS, bo ja mam wizytę dopiero 20, czyli będę wtedy na połowie 38 tygodnia, i wtedy mam dostać skierowanie na posiewy. Czy ty nie za późno? Jak długo czeka się na wynik? Kurcze, a jeśli wyjdzie pozytywny to co to oznacza dla dziecka?
Dorit, nie tylko mamom z dodatnim gbsem zakłada się wenflon na wejściu. Dadzą antybiotyk i będzie ok. Dobrze, ze teraz robi się takie badania. można w porę pomóc. Będzie dobrze. Moja kuzynka urodziła na poczatku lipca, też miała gbs dodatni. Oboje są cali, zdrowi i szczęśliwi.
na leczenie teraz za pozno domyslam sie (choc nie zapytalam, jak zwykle troche trace glowe na wizycie)
czy bede miala wobec tego zalozony wenflon w szpitalu na dzien dobry?
lekarze nie podejmują leczenia przed porodem,
Boje się co to będzie z moją szyjką teraz,zmieniam ogólnie lekarza bo nie jestem zadowolona z tego co mam wydaje mi się że w przypadku krótkiej szyjki i tymbardziej że wiadomo jest nie wydolna to powinien założyć jak na szybciej szew albo passera a on zobaczymy co się będzie dziać
Night, a teraz przeszlo? Może lepiej sprawdzić na IP.
wróciła Luteina, wrócił problem napiętych jelit i zaparć :( Czym można się ratować po 30 tc, bo słyszałam że w III trymestrze trzeba z tym tematem ostrożnie