Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
3 h trzeba będzie poczekać bez jedzenia, bo przecież euthyrox się bierze na czczo
mnie meczyły do 16tc,póki łożysko nie przejęło pracy całkowicie.Nie trzymaj się tak sztywno tego co mówi lekarz zresztą nie obiecał że minie ale że będą pomału ustępować Dziewczyny, jakieś 2 tygodnie temu ustały mdłości i wymioty. Natomiast od jakiś 2-3 dni znowu powróciły mdłości. Mój gin mówił, że od 12 tygodnia będzie wszystko ustępować. Skąd więc ten nawrót?
--
Mój gin mówił, że od 12 tygodnia będzie wszystko ustępować. Skąd więc ten nawrót?
miałam co 7 minut, fakt niebolesne- ale jakże niebezpieczne dla mojej córci.
Ze względu na to że to jednak 33 tc dostałam Fenoterol
no i bardzo dobrze.bierz fenoterol grzecznie,na kolejnej wizycie może uda się już odstawić
dała Ci też Isoptin?
A no to też dobrze,nie wiedziałam ze dają zamiennik.zreszta przez 7 lat napewno wiele się zmieniło Usiu, ja zamiast Isoptinu dostałam STEVERAN.
Mam go zażywać najpier, on obniża ciśnienie a po 40min Fenoterol.
Właśnie żeby unikąć tych niprzyjemnych objawów.
hej dziewczyny. Po sobotnim plamieniu pojawiło się krwawienie, więc pojechaliśmy z Mężem na IP. Tam okazało się, że mam bardzo krótką szyjkę i zagrożenie przedwczesnym porodem. Położyli mnie na oddział. Dostałam sterydy, do tej pory dostaję 2 razy dziennie kroplówkę z magnezem i luteine 2x2. Prawdopodobnie do porodu tutaj mnie zatrzymają. Dzięki Bogu uspokoili skurcze, bo miałam co 7 minut, fakt niebolesne- ale jakże niebezpieczne dla mojej córci. Wierzących prosze o modlitwę bym donosiła ciążę. Marzę by dotrwac do września. pozdrawiam Was
--
Ech te nasze wypinania i wystające dupki :) Powinnyśmy mieć jakieś światełko z boku brzucha - jak skurcz - zapala się czerwone, jak dupka - zielone. Muszę to opatentować :)
Night czemu masz opory przed braniem Fenoterolu?
.Muszę jakoś dotrwać do końca wakacji z dzieciakami jak już pójdą do szkoły to też będzie inaczej wiecej możliwości leżenia.
Są tu jakieś kwietniowe mamy czy jeszcze nie?
Będę miała SYNA
nie wiem jak to jest być mamą chłopca, dla mnie szok
Bardzo proszę proszę dopisz mi na liście syna bo może być tylko jedna lista na stronie
nie bój sie,najwazniejsze ze jestes pod kontrolą.gorzej jak dzieje sie cos złego a my siedzimy beztrosko w domu bo zwyczajnie nie czujemy nic.a tak lekarze będa cie obserwowac i wszystko bedzie dobrze.trzymaj sie! boje się :(
Te spinania to niestety były skurcze, i szyjka też od ostatniej wizyty się skróciła, i Pan doktor stwierdził że on nie chce żebyśmy mieli wcześniaczka i że mam się położyć do szpitala bo jest zagrożenie przedwczesnym porodem ;/