Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wiem że dla dzidzi wszystko zrobie, ale wiecie o co chodzi...

, Mysiosrku, bąbelasku- jak u Was kobietki?
jak Was czytam to 31-33 t to jakis feralny czas

chodzę do dr, Rafała BIlskiego - uwielbiam tego faceta, pracuje w szpitalu na Reymonta
faktycznie sympatyczny i rzeczowy facet.7 lat temu leżałam na Reymonta na patologii 6tygodni to miałam przyjemność poznać personel.Łabiak wtedy podczas badania wyciągnął pępowine mojej koleżance z sali

Mysiosrku, bąbelasku- jak u Was kobietki?

Boję się, że coś się zacznie, a ja nie będę wiedziała, że to już
night- szyjka super...teraz feno....wyciszy skurczybyki i bedzie dobrze, choc powiem Ci ze ja spacery po górach darowałabym sobie jednak
po takiej akcji.

Polecam legginsy i koszulki
Dzięki takiemu ubraniu czułam się jakoś lepiej. Warto poszukać jakiś patent na to, by poczuć się dobrze
Dobrze, że idziecie się badać. Będziecie spokojniejsze będąc pod kontrolą. Domowe domysły czasem bywają jeszcze bardziej męczące niż szpitalny pobyt. Bedąc z Emilią w ciąży na zesłaniu śmiałam się nawet, że na wczasach jestem
Może i to głupie, ale jakoś trzdeba było oswajać sytuację. Powodzenia!
Mam wrażenie, że znając płeć dziecka ma się z nim inny kontakt, no i jest czas na oswojenie się, coby krzyku na porodówce nie było 

Brzuch się uspokoił, ale chyba żylak mi się pokazał
Nigdy czegoś takiego nie miałam. Co robić? Macie jakieś doświadczenia? Zaczynam pić pokrzywę i postaram się polegiwać z nogami do góry. Nie mam więcej koncepcji 

ja trafiłam na taką Panią i nie mogłam spać

Bedąc z Emilią w ciąży na zesłaniu śmiałam się nawet, że na wczasach jestem
do głowy przychodzi mi jeszcze swój kubek, chusteczki higieniczne

Córcia waży 834g :)))))
820gr
550 gramów,

Jak będzie w miarę okej, to może w sobotę wyjdę. Może....

Poproszę o wpisanie na listę.

OneKiss - widzę, że też masz łożysko z przodu. U mnie jest z przodu i wysoko. A już się martwiłam, że tak słabo i nieregularnie czuję ruchy. A tu się okazuje, że Młodzieniec sobie w łożysko kopie ;)
podziwiam Twój optymizm,walę pokłony.ja to bym beczała a od Ciebie bije az entuzjazm

no mówiłam że moja jakaś malutka bo tylko 450g 22tc

no mówiłam że moja jakaś malutka bo tylko 450g 22tc

Mój młody 482g 
znów spadłyśmy z Naną
Chyba wychodzą mi następne
Cała noga pulsuje
Jak nie urok, to ....

nie mam żylaków, ale pojawiły się pajączki i to sporo. Od miesiąca biorę cyklo3forte i u mnie jest poprawa
Wysłałam męża do apteki. Kupił jakąś maść z kasztanowca i cykloforte. Pokrzywa się parzy. Mam nadzieję, że przynajmniej nie będzie paskudztwa przybywać
Odnoszę wrażenie, że patrząc na nogi do kolan widoczne są same żyłki i tylko patrzeć, kiedy wyskoczą.
Zbyt długo się nie rozsiadujcie 

Mój Kuba od 28tc na fenoterol +staveran do końca i co? I chłop jak dąb, prawidłowo się rozwija i ruchowo i psychicznie, (odpukać!) jeszcze nawet kataru nie przechodził, nie mówiąc już o innych choróbskach

Martwię się tylko o Twoje samopoczucie, bo mi pamietam gdzieś tak po 2 - 3 tyg fenoterolu tak tętno skakalo, że aż czulam "parę w uszach"
Towarzyszki trzymajcie kciuki za lepsze wyniki. STOP.

)