Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
że zagrożenie zarażeniem jest tylko przy PN, ale może to nieprawda?
Martwię się tylko, że od początku ciąży nie przybrałam na wadze a wręcz trochę straciłam, ale pracuję nad odżywianiem.
Powiem szczerze, że też czasem mam problem z odróżnieniem wypinki od braxtona i się martwię, ale skoro po wizycie jest okey to muszę być dobrej myśli
Martwię się tylko, że od początku ciąży nie przybrałam na wadze a wręcz trochę straciłam, ale pracuję nad odżywianiem.- ja tez nie przybieralam wogole, lecz wrecz schudlam, ale od polowy ruszylo, moze dlatego przestalam wymiotowac , waga koncowa +14
Martwię się tylko, że od początku ciąży nie przybrałam na wadze a wręcz trochę straciłam, ale pracuję nad odżywianiem.
us Ty zlośliwcze...ale ten moj antybiotyk ( fakt koniecznosci podania)jest pewnikiem a nie prognozą ..wiec sama rozumiesz wagę"schizy", ale pocieszam sie ze tysiace kobiet to przechodziło o jest i kolejna schiza hahaha
A zamiast fenoterolu nie moze byc nospa 3x1?
us Ty zlośliwcze...ale ten moj antybiotyk ( fakt koniecznosci podania)jest pewnikiem a nie prognozą ..wiec sama rozumiesz wagę"schizy", ale pocieszam sie ze tysiace kobiet to przechodziło
przypomnialam sobie ze u nas beda jeszcze przeciwciała, bo jestem rh ujemna
za kazdym razem slyszalam ze maly brzuszek i ze ja za szczupła
fenterol duzo silniejszy,tylko te objawy ciezkie..
Objawy po jakimś czasie stają się do zniesienia.
już jestem w domku
Taaa, dziś mi się już tylko ręcę trzęsą
Już mniej niż polowa ciązy ostało ale jednak dla nóg będzie to ten gorszy okres.
Powiem szczerze, że czasem czuję się jak kaleka, ani buta zapiąć, jak coś podnoszę z podłogi to stękam jak stara baba
Zwalniam listę :)
Dziś o 7:40 przyszła na świat moja Córeczka, z wagą 3730 kg i długością 55 cm
Poza tym smak mnie zadziwił. Smakuje mi
ale szczery hahahahaha ogladam wlasnie sekrety chirurgi i mowie do Igora ' mamusia jest piekna 'w odpowiedzi uslyszalam 'nie' yhy fajowo:)
dziś takie ciśnienie że tylko spać mi się chce