Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
uś: ciekawe czy przedłużą mi umowę do tego dnia czy nie określą konkretnej daty
Do dnia porodu. Ja niestety tez w takiiej sytuacji bylam, urodzilam to pozniej mnie scigali telefonicznie, bo to trzeba umowe wypowiedziec ;/
hehehe i juz do konca będziemy czuc Twoj oddech na plecach
w sumie bóle @ juz calkiem znikly, zostalo tylko twradnienie brzuszka ale tez ilość tych twardznien na dzień jest dopuszczalna.
Z tymi rekami roznie, czasmi jeszcze sie trzesa ale glownie to czuje po tych lekach taki wewnetrzny niepokoju...
Mój brzuch ma dni kurczliwej aktywności, ale też nie jest źle
mało pocieszające ale pewnie jest nas więcej. Widzę, że nie tylko ja pracowo tak wyglądam
Miała tak Kandy ale gdzieś w 35 tc od nadżerki.
co do umów o pracę, to ja mam na czas nieokreślony ale mam inny problem, bo mój szef nie płacił za mnie ZUSu i mam problem teraz z wypłacaniem świadczeń, już powinnam dostać z ZUSu chorobowe a nie wiem kiedy mi wypłacą.... :(
--
Ile ja sie wyplakalam dzisiaj mama w 5 min przyjechala wystraszona
dokładnie prywaciarz ;/ a najgorsze jest to że to nie moja wina i oni niech jego ściagają, a nie że ja teraz muszę przez to cierpieć
u mnie podobnie pierwszak pod okiem Nie ukrywam, że roczny macierzyński także nam odpowiada, choć nie był decydującym czynnikiem.
Pomalu sie wyciszam
To jest nowe życie, nowy świat.
Jeden dzień w życiu sprawił, że człowiek nie wie jak do tej pory mógł żyć bez swojej małej kruszynki.
To jest nowe życie, nowy świat.
wydaje mi się że szczał w 10-ątke
I nie straszcie, że to za wcześnie na czop - też może odchodzić na dłuuuugo, dłuuuugo przed porodem, nie wylatując w całości tylko tak sobie "odpada". A nawet jak czop wypadnie to nie znaczy, że zaczynamy rodzić.