Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja codzień budzę sie z twardym brzuchem nie wiem czemu.snów ero nie mam,odrazu zaznaczam twardnienie rano po pobudce, przed siusianiem - jest ok? Spotkałyście się z tym?
Girlorboy dawno nie było, nie wspominając np. o Fragile, Uś, Asiuli czy OneKiss
Dziewczyny już mogę sie oficjalnie pochalić że bedziemy mieć córcie,
a co tak pusto na Brzuszkach od jakiegoś czasu? Girlorboy dawno nie było, nie wspominając np. o Fragile, Uś, Asiuli czy OneKiss
jeśli twardy jest tylko sam dół brzucha, pod pępkiem i ewidentnie czuję tam ucisk małej, przy czym pół góry brzucha jest miękkie a pół twarde jakby od plecków to mogę spokojnie uznać że to dziecko, czy też jakieś spięcie macicy?
Druga rzecz - twardnienie rano po pobudce, przed siusianiem - jest ok? Spotkałyście się z tym?
A czy wasze maluchy maja czesto czkawke?
to mogę spokojnie uznać że to dziecko, czy też jakieś spięcie macicy?
To mój mały nie ma czkawki :(((
czy jeśli twardy jest tylko sam dół brzucha, pod pępkiem i ewidentnie czuję tam ucisk małej, przy czym pół góry brzucha jest miękkie a pół twarde jakby od plecków to mogę spokojnie uznać że to dziecko, czy też jakieś spięcie macicy?
A czy wasze maluchy maja czesto czkawke?
Ja budzę się z twardym brzuchem rano, ale kiedy śpię na wznak
Dziewczyny dzis luteina wyplynela czysta i bez br :-)
witajcie w piekny poranek,
podraznienie po lutce moze byc? :
sama mu zazdroszcze, bo mnie osobiscie czkawka doprowadza do szalu
Szpital bajka :)
Wspaniale się tam czułam :) mega wygadana położna :) rozmawialiśmy dużo o planie porodu :) bardzo sympatyczne panie, sale pojedyncze i podwójne w każdej łazienka. Niezwykłe ciepło i humor :) aż mi lepiej :)
może i tak być.....w dniu roczku mojej ulubienicyMoją Nikole urodziłam w dniu urodzin męża ,wiec cytrynko wszystko możliwe Gaja gratulacje:) A może urodzisz w Natalki urodziny tj. 28.03 ? ;)
Gienia jesteśmy w tym samym tygmoże będziemy rodzic w tym samym czasie ja tez z chcecią komus mogę podarować bo od tygodnia mnie męczy,wolałabym zwymiotować raz a porządnie a nie muli....w poprzedniej ciąży czułam się wyśmienicie żadnych dolegliwości a teraz czuje że chyba będzie ciężko oddam mdlosci w dobre rece...
Czy to należy do normalności w ciąży, czy raczej może zwiastować początkową infekcję? jeśli tak, to co stosować na takie stany grypopodobne w ciąży?
Wiem wiem niby ale jak każdy ma a my nie to się stresuje :p