Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To musi być niewyobrażalne szczęście, szczęście nie do ogarnięcia póki co dla mnie!
.12 godzina a ja gnije w lozku...
walę pokłony.na końcówce ciąży z brzuszkiem to nie jest proste
ja się wczoraj porwałam na krokiety i nie dałam rady ustać przy naleśnikach
odkryłam że można je smażyć na siedząco
US mi juz brak do niej slów...:(chyba to taki typ.nie wiem po kim bo ja uwielbiam sprzatac:)
us- Ty mialas blizniaki w brzuszku, wiec to razy dwa cięzar!
czas ewakuacji córci
Kissi a weź sobie pokrzycz a co tam...jak trzeba to trzeba U mnie było tak z córeczką ,czekaliśmy na nią rok starań, a jak mielismy za sobą 1 trymestr ciąży to nie potrafie do tej pory wyrazić w słowach naszej radośći że nasz dzidziuś trzyma się mamusi tak mocno a jak zaczynał się 9 mies.wariowalismy z mężem ze szczęścia że niebawem przywitamy się z nasza wyczekiwaną wymodloną również córeczką....i dlatego rozumiem cie jak najbardziej że chce ci się wrzeszczeć ze szczęścia Ja już się nie mogę doczekać kiedy minie u mnie ten najgorszy 1trym.w tej ciąży i żeby było wszystko dobrze z dzidzią...będziemy już spokojniejsi Chce mi się krzyczeć ze szczęścia.aż strach pomyśleć, jak będę okazywać szczęście po narodzinach córy To musi być niewyobrażalne szczęście, szczęście nie do ogarnięcia póki co dla mnie!
ja też je podziwiam a ja się muszę przyznać że w pierwszej ciąży pracowałam do 8 mies.przez całą ciąże wzięłam tylko tydz urlopu,a ostatni 9-ty mies.chiałam już być w domu co by w pracy nie złapało a i siedzieć było już ciężko bo praca siedzącaOd miesiąca wróciłam ponownie do pracy i jak będzie wszystko w porządku z dzidzią i będę się dobrze czuła zamierzam popracować jak najdłużej a porpos, podziwiam kobiety, ktote pracuja praktycznie do konca ciazy nie wiem jak one to robia, nawet jak maja prace siedzaca, przeciez stopy sie po 5 minutowym siedzeniu jak balerony robia, przynajmniej mi
walę pokłony.na końcówce ciąży z brzuszkiem to nie jest proste
ja ostatnio odkrywam że bardzo dużo rzeczy idzie robić z pomocą krzesła
Asiunia892: Karolinka możesz urodzić 3o sierpnia, zrobisz mi prezent na urodziny :)
OneKiss: Albo 18.08, to prezent urodzinowy będę miała ja
Byle nie 21 bo wtedy to ja mam urodziny ;)
Dorit to zgrabniocha nasza forumowa że heeej!
My z pomocą krzesła spłodziliśmy naszą córę! Więc wiesz, za pomocą krzesła CUDA się dzieją
Nie przeholuj tylko z tym praniem i szykowaniem wszystkiego, niech brzuś odpocznie, wróci stan względnej spokojności.
nie wpisal do rubryki, po prostu napisal PT -7mm
przynajmiej pypcia w domu sie nie dostanie
l PT -7mm