Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nera kochana, to juz zaraz, moze dzis wieczor??
a co robilas lub Tobie robili?jakis masaz szyjki? Powodzenia!
czyli pomalutku wszystko idzie swoim rytmem wczoraj miałam straszne bóle,czułam jakby miednica mi pękała , straszne kłucia i skurcze ,trwalo to ok 2 h i jak ręką odjął , pomyslałam ,że może nareszcie główke układa prawidłowo a tu jeszcze taka niespodzianka z szyjką i rozwarciem
Nam w SR dali numer do położnych, kazali zadzwonić teraz i potem po porodzie. Przydzielone są one zgodnie z ulicami :)
każda z nas ma prawo do gorszych dni,pozwól se na nie.wypłacz się jeśli to Ci pomoże nie wiem czy zaczyna mnie to wszystko trochę przerażać czy co ale po prostu mam dziś tak paskudny humor że szkoda gadać
serduszko dzidzi bije jak szalone a ja się popłakałam ze szczęścia
Uś już niedługo :)
Zleci nim się obejrzymy :)
, a gin chyba wyjechal ;/
Przychodzi momet ,ze jakby sie dluzy,a pozniej myk i popiernicza :-)
uś dziś taki dzień chyba jest .... bo ja mam tak samo dzisiaj :(
Mojego syna przebieralam kilka razy na dobe nawet w nocy,pielucha sucha a on ,,zalany' bo mu sie ptaszek zadzieral. I stosy ciuchow nieuniknione :-)
momentalnie straciłam całą radość z ciąży :(((((
--
powiedział żeby sie nie przejmować
wczoraj miałam połówkowe i lekarz to znalazł. powiedział żeby sie nie przejmować. ale ja wiem już teraz że to jeden z markeròw zd. jestem załamana jakby mi się świat zawalił.
Dziewczyny właśnie leci film "Bobasy" na Canal +. O pierwszym roku życia dziecka w różnych kulturach. Myślę, że będzie ciekawy:)
wpadlam do was na chwilę żeby napisać tutaj coś specjalnie do One kiss
Kobieto nawet nie wiesz jak bardzo lubię tu zaglądać i czytać twoje posty bo widać,ze z serca piszesz jak bardzo się cieszysz z oczekiwania na córeczkę.Jest mi bardzo miło czytać takie posty gdy od kogoś bije takie piękne szczęście.Wiem,że bije to od każdej z nas ale u ciebie najbardziej to widać.To super ,że jesteś taka szczęśliwa w ciąży ja też taka byłam a teraz jestem jeszcze szczęśliwsza bo mam już moje serduszko przy sobie.