Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aż tak w nodze ciągnie

nawet najwyższy czas

A ja wam powiem że mimo leków brzuch co jakiś czas robi mi się twardy jak skała.
Dziś też tak sobie myślałam dzwonić do gina, nie dzwonić, ale chyba zaczyna się ten czas i tak już jest. Trudno. Oby tylko nie kurczyło regularnie. Odpoczywaj night i łykaj leki, bo skoro tak jest na nich to jak byłoby bez... czy to USG robione jest nadal dopochwowo czy może już przez brzuszek ?
Nana a Ty Kochana odpoczywaj :) dobrze, że nospa już wzięta teraz leż Kochana :)

czy to USG robione jest nadal dopochwowo czy może już przez brzuszek ?
zbyt małe dzieciątko i na tym etapie to raczej nie da sie odróżnic czy dziewczynka czy chłopczyk, mi nawet na to nie patrzyli.Odpoczywaj night i łykaj leki, bo skoro tak jest na nich to jak byłoby bez...
Nie wszyscy tacy uzaleznieni od forum jak ja

jest też większy o ponad 2 tygodnie. Ginka powiedziała, że to dobrze świadczy o pracy łożyska i o tym, że Misiek jest dobrze dotleniony. Szyjka zamknięta, ładnie trzyma, ale ze względu na wymiary Klocuszka możemy nie dotrwać równiutko do terminu, wszystko zależy od tego czy macica da radę tak się rozciągnąć. Tak więc chyba trzeba się wziąc za pranie i prasowanie coby zdążyć jeszcze te pożyteczne bakterie skolonizować 
czyżby chłopaczynka mi w brzuszku tak dokuczał
--

w piątek czeka mnie USG genetyczne, jak było to w Waszym przypadku, czy to USG robione jest nadal dopochwowo czy może już przez brzuszek ? Myślicie, że jest jakakolwiek szansa na poznanie płci ? :)
nie denerwuj mnie:)
ja od 5tyg mam mdlosci od rana do wieczora...
czuje sie tak zle ze najlepiej to jakbym zasnela i obudzila sie jak przejdzie:)
chce corke o! tzn z chlopca tez bede sie cieszyla:)

tyle co wiem i ooo.może znów coś z tętnem sie dzieje

Night a te twardnienia brzuszka i ciągnięcia w dół to nie z przemęczenia? Ostatnio dziewczyny mi pisały, ze skurcz to taka jakby fala bólowa płynąca pp brzuchu, a że twardnienia i ciągnięcia to nie skurcz.

po prostu myślałam że wyjdę z siebie... zrobiłam sobie przejażdzkę ;/Klocek waży już 2400g.jest też większy o ponad 2 tygodnie.
wiecie co?chyba nikt nie jest tak uzależniony jak ja
u mnie to cały dzień jest 28 otwarte![]()
![]()
Hej dziewczyny. Ja wczoraj i dziś z bólem migrenowym głowy leżę. W dzień było wszystko oki - dużo dzisiaj z mężem rzeczy załatwialiśmy ale po południu zaczęło mnie ćmić i nadal nie przeszło (po krótkiej drzemce).
i gdzie one są?

nie denerwuj mnie:)
chce corke o! tzn z chlopca tez bede sie cieszyla:)
witaj na polskiej ziemi :) ale fajnie z tymi niańkami :) ja to będę miała kłopot z niańką jak przyjdzie pora powrotu do pracy. Ja wiem, że to jeszcze dużo czasu do tego momentu, ale będzie kłopot.
od urodzenia córki nie byliśmy w PL więc wszyscy są zapatrzeni w naszą łobuziare a ta jakby oszalała i o spaniu nawet nie myśli tyle się dzieje;) opiekunek i opiekunów mam tu po dostatkiem hehe...fajnie bo dopiero poczuje że jestem na wakacjach
mam nadzieje że to się już nie powtórzy
Rozstępów jeszcze nie mam, ale wypatruję, bo nie wierzę, że mnie ominą 
Muszę się tam jutro kopsnąć i podpytać, bo miały być 3-4.