Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
, ale ta trójka z przodu fajnie wygląda, jeszcze 7 tyg i maluch będzie donoszony. Zaczynam tym samym 8 m-c 
ta trójka z przodu fajnie wygląda,
Nie sądziłam, że kiedyś usłyszę takie słowa od kobiety, zwłaszcza, że wcześniej takie słowa słyszałam, gdy ktoś mówił o swoich 30-stych urodzinkach :))
No dziewczyny która następna bo chcę wejść do pierwszej 20-tki
No tak, Ty wejdziesz to pierwszej 20-stki, a ja wcześniej pisałam, że ja chcę być w pierwszej 20-stce, a przecież jak Markos, Dorit i Karolinka urodzą, to ja wskoczę do pierwszej 30-stki.

a w pierwszej ciąży pól zastawy poszło, wszystko leciało mi z rąk, jakaś taka niepociumana byłam

. No i urodziłaś jednak w 40tyg., pięknie donosiłaś maleńką aż do terminu, pomimo problemów od 32tyg. (jak dobrze pamiętam). Nie było mnie 5 dni a tu tylko jedna rozpakowana mamusia - czekam na kolejne sierpniowe dzieciaczki!

Nie było lekko, ale dałaś radę
Mam nadzieję, że przy porodzie poszło Wam gładko, co by wynagrodzić choć trochę trudy ciąży 
Aż mnie trzęsie na samo wspomnienie. Dałam radę utrzymac paskudztwo w żołądku. Oby teraz wyniki były ok. Przyszłam do laboratorium i oczywiście kolejka z ogonkiem... Pozostałabym niezauważona, ale grzecznie wyraziłam nadzieję na to, że zostanę wpuszczona, chyba że jest jeszcze przede mną kobieta w ciąży
Powiem Wam, że pan, który był pierwszy bez problemu mnie przepuścił 

No ale nawet Ci polacy widzac, ze mam samego loda zaproponowali zebym przeszla przed nich, ale jak juz bylo troszke wiecej zakupow to sie wycofali

na odchodne powiedziała że następnym razem zaprasza odrazu bez kolejki.wyrządziłam sobie i pewnie innym kobietom niedźwiedzią przysługę