Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jak ludzie sie tam żucili to okszaniła wszystkich

Nie, że się czepiam, czy że hormony buzują, ale na litość boską Hecate tego nie da się spokojnie czytać z uwagi na tą ortografię. 
Napisz coś jak już dasz radę- jak poszło, mocno trzymam kciuki, aby nóżki malej były jak najsprawniejsze!
Niestety już w innej aptece gdy podeszłam bez kolejki to doleciała do mnie paniusia z krzykiem, że kolejka obowiązuje! Ja grzecznie zapytałam- spoglądając wymownie na mój spory brzuszek: Tak pani uważa?- Ona na to: Przepraszam, nie zauważyłam! Idiotyczna odpowiedź z jej strony, bo nawet aptekarka się śmiała, ale gbura trzeba nauczyć kultury
Niestety wagi mi nie podał bo sprzęt nie za ciekawy ma w gabinecie i wszystkiego się dowiem w szpitalu. Zmierzył tylko kość udowa- 7,2 cm- co ma odpowiadać wymiarowi w 38,3 dnia ciąży, czyli w normie. I chyba główka ma 9,5 cm. A tak chciałam wiedzieć jaki duży jest ten mój synuś

Dziewczyny która z Was chodziła do szkoły rodzenia? Byłyscie z partnerem czy same? Uważacie że to jest dobra rzecz w przypadku pierwszego dziecka czy przesada?
My z drugim też chodzimy :DDDD Jak dla mnie najlepiej wydana kasa :) Z mężem, on się tyle nasłuchał, ze potem pouczał innych "tatów" ;)moja mała dzis bardzo spokojna - aż za spokojna
Mój synuś podobnie reaguje w takie dni 

[/url
[/url]
raz dostałam takiego kopa prosto w rękę wydawało się że mogła bym ja zacisnąć i złapała bym Kacpra za nogę
Mój m mówi że często tak mocno w nocy kopią. Jak nie może spać to obserwuje Mój brzuch i czasem kładzie rękę na nim jak śpię ale czasem to aż się boi że mnie obudzą 
Żadnych zielonych ścian, lampki nocnej, prysznica w pokoju (przynajmniej w moim szpitalu). Gazetki kłamią

.
.
.
. Szyjka mieciutka i gotowa do porodu, malutkiego glowka za spojeniem lonowym. W kazdej chwili moge zaczac rodzic!!!
.
.
[/url]uś 15 godzin temu
koalka: miałyscie takie dni na tym etapie co ja jestem obecnie???
u mnie często są takie dni
z tym,że moja z reguły spokojna
Przesada w przypadku pierwszego My z drugim też chodzimy :DDDD Jak dla mnie najlepiej wydana kasa :) Z mężem, on się tyle nasłuchał, ze potem pouczał innych "tatów" ;
Poza tym Sony - jeśli nawet myślicie o rodzeniu razem to lepiej, żeby mąż wiedział z czym to się je...
Asiula_6_9_91 12 godzin temu
Dziewczyny, czy są wśród nas mamy które są zdecydowane albo zdeponowały już krew pępowinową ?
Poważnie się nad tym z mężem zastanawiamy, niby jest wątek na forum, ale na nim raptem 2 strony :D
Więc może jak tu napisze, to napisze ktoś jak to wygląda w praktyce ?

Buba, tak, to może być gestoza i może przebiegać bez świądu.