Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]

hmmm nie wiem czy te pytanie na ten wątek czy na wyprawkę ale się spytam, czy dziewczyny które planują karmić piersią kupujecie butelki czy tylo np jakąś jedną żeby była w razie co? jak do tego podchodzicie? :)

Glukoza na czczo 88, po obciążeniu 105 

Żelazo 107 
, ale hgb i hematokryt poza normą... Cóż, nie można mieć wszystkiego. Uffff...dla nas cukrzyca oznaczałaby zapewne poród bez męża, bo 80km do szpitala, w którym musiałabym rodzić, to sporo. Biorąc średnią czasową z dwóch pierwszych porodów M na pewno by nie zdążył dojechać. Ale się cieszę 

Moje bąki wykarmione piersią, ale zawsze butelka była w razie w, również w razie mojego koniecznego wyjścia.

kopniaki w moim stanie nie wskazane
Mk ja od tego leżenia juz fiksuje,jeszcze dzis chcialam wstac,ale zczelo mnie ćmic i dalam spokój , czuje sie bezradna i wyc mi sie chce. Oczywiscie ciesze sie, ze leze w domu ,a nie w szpitalu.
A przy tym porodzie i kłopocie z łozyskiem poryczalam sie
, ja tez łapałam dolki, lubie byc niezalezna a tu o wszystko musialam prosic

jezdze na mopie i smażę nalesniki ;)
Po drugie na mopie? Szmata i na kolanach szorować
Przed porodem Pawła słyszałam, że to działa
Myślałam wtedy, że po zdjęciu szwu urodzę od razu niemal, a tu nic, cisza
Podłogi miałam wyszorowane każdego dnia
właśnie w ten sposób
Raczej nie działało
Urodziłam równiutko w początku 39tygodnia, 5 dni po odsznurowaniu 

Za każdym razem wychodziło im, że próbka zanieczyszczona 

A ja na rzęsach stawałam, żeby było ok, wszystko w instrukcji. W wyniku miałam liczne bakterie z czerwonym wykrzyknikiem
Na koniec wyszło, że posiew jałowy
Zawsze, i wtedy, i teraz pobierałam próbki w ten sam sposób 
To było najlepsze 

Porod moj to cos malo spotykanego.dostalam gratulacje od lekarzy,jak wyjde juz do domku to opisze przebieg faz. Obie mamy sie swietnie
jeszcze raz dziekuje za gratki,kciuki,wsparcie

Po pierwsze chciałabym to zobaczyćPo drugie na mopie? Szmata i na kolanach szorować
W wyniku miałam liczne bakterie z czerwonym wykrzyknikiemNa koniec wyszło, że posiew jałowy
Zawsze, i wtedy, i teraz pobierałam próbki w ten sam sposób
To było najlepsze