Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Odebralśmy dziś wózek,zamówiliśmy fotelik, jeju już takie namacalne te pojawienie się Malucha się robi...
Uff już nie wymyślam :p
Ale jak nie miałam usg to by wyczuł że jest inaczej ułożony ?
Emi, ja wodę przed pierwszym pobraniem piłam, podobno to nie szkodzi.
Czyli przed pierwszym pobraniem mogę pić wodę, tylko po wypiciu glukozy przez te 2 godziny nie mogę?
aż mi się kiszki przewracają jak przeczytałam post Hecate26
bardzo mnie to poruszyło..
a żebyś wiedziało :p
Wiem z własnego doświadczenia Sama widzę, że w tej ciąży zołza we mnie funkcjonuje rewelacyjnie Dostrzegam, jak M czasem wzdycha, ale nic nie mówi Dzielny jest A ja często męczę się sama ze sobą...taki czas chyba. Staram się, ale od czasu do czasu...
Nie wiemy co się stało, ale są czasem takie sytuacje, że odechciewa się wszystkiego.
jak u mnie okazało się, że są bardzo duże problemy z Amelką i każdego dnia od 12tc do końca ciąży miałam świadomość, że może odejść, to na początku też mnie ciąża przestała cieszyć. Nie wiemy co się stało, ale są czasem takie sytuacje, że odechciewa się wszystkiego.
dokładnie,nigdy nie ma szansy mocno się skurczyć
Ale nie cieszyc się chwilowo z ciąży a nie mieć CZASU na cieszenie się z ciaży to jest chyba różnica bo z tego co napisała Hecate to ona nie ma czasu ,chyba jej tego czasu brakuje najwidoczniej !