Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ale niestety nie dla wszystkich.
Ja po moim poronieniu w lutym 2012 roku, bałam się cieszyć ciążą do 12tc
,
Ja właśnie wróciłam ze spaceru. I kurdę nie wiem co jest :/ hmmm.... po około pół godzinie spokojnego, wolnego (bardzo wolnego) spaceru miałam wrażenie, że brzuch mi dołem wyleci :/ Dodatkowo dziwne ciągnięcie mięśni w dole pleców przy wykonywaniu zwykłych kroków. Bardzo wyraźnie czułam całe podbrzusza i cały dolny odcinek pleców.
To brak kondycji u mnie, przemęczenie czy mam się martwić?
czy jak czuję taki jakby cały czas ucisk na pęcherz, normalnie cały czas odczuwam potrzebę wizyty w wc, ale jak pójdę to ledwo kilka kropelek poleci. Czy to możliwe, że Mała tak uciska?
Annie, robiłam ale u psa kiedyś :D W ciązy prawdę mówiąc nigdy...
W przypadku dalszych wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą :)

Dobre!!!
i też zauważam tzw. gluty! dość duże, białe i gęste. Ale nic mnie nie piecze, nie swędzi, a na wizytach ginka podczas badania na fotelu używa sformułowania "wydzielina prawidłowa", wiec tak ma być :DDziewczyny, robiłyście badanie z krwi na Parvovirus B19?
Kocham moją Małą jak tak się rusza, szturcha i daje znać, że jest okej :D
Lutki nie biorę od wtorku bo głupia wyjechałam i zapomniałam zabrać a jestem na takim odludziu że nawet apteki nie ma w obrębie 50km

trzymaj sie babko i odpoczywaj jak najwięcej!!! Księżyc pięknie świeci boli i robi się kwadratowy
Choć dziś jest dużo lepiej 
Natura wie, co robi trzymając krótko brzuchate mamuśki

to my tez kolonizujemy

co ja bym bez was zrobila 
Tez macie problemy ze snem przez pełnie?

Ma tak któraś?