Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bo też zauważyłam u siebie mnóstwo śluzu ale takiego "neutralnego" i zastanawiałam się czy tak może być 

i nie mogę zasnąć. Ja dziewczyny też dużo chodzę staram sie jak narazie robić to jak najczęściej. Ostatni plecy zaczynają mi sie buntować i pobolewają w górnej i dolnej części kręgosłupa. Ale to chyba nieodzowne uroki, choć z córką jak chodziłam to nie bolały mnie plecy. Tłumaczę sobie to tym iż teraz noszę 2 łobuziaków
czerwoną twarz jak bym za długo siedziała na słońcu ale za to od 11-24 miałam tylko 4 skurcze 

.
.
[/url]
Jestem zdania, że lepiej się pokazać u lekarza 5 razy za dużo, niż o 1 raz za mało. Trzymam kciuki za Twoje dzieciątko, a Tobie życzę zdrowia.

Moja urocza księżniczka nie da spać dłużej 
), ale myslę, że jeżeli sie na dziecko czeka to radość z pojawienia się nowego człowieka jest w sercu matki. Miesza się z innymi emocjami i nie jest beztroska to na pewno. Jednak miks uczuć jest wg mnie normalny. U nas tez był strach. W pierwszej ciaży dopiero w połowie, w drugiej od początku i chyba niemal do końca, teraz na początku i...mam nadzieję, że jednak dam radę go opanować. Poród Pawła też był wybawieniem. Skończył ciągłą niepewność i drżenie o każdy dzień. Jednak radość z faktu, że on w ogóle jest zawsze mi towarzyszyła, nawet gdzieś głęboko skrywana czy przyćmiona lękiem lub niepewnością. Widzę, że z Waszych opisów tez jednak ona przebija. Mam włączony Adalat - lek przeciwskurczowy i miałam kolejne dwie kroplówki. W poniedziałek mam mieć badanie i zadecydują co dalej. Jak dobrze zareaguję na tabletki to mnie wypiszą i będę mogła je brać w domu. Wczoraj wieczorem miałam ciśnienie po tym leku 80/40czerwoną twarz jak bym za długo siedziała na słońcu ale za to od 11-24 miałam tylko 4 skur
Najważniejsze, że się uspokaja.

!!! 
[/url]
Lubię tą listę

Myślicie, że te nasze szkraby w brzuchu odczuwają głód jak i my jesteśmy głodne? Zastanawiam się nad tym, bo też mam czasami takie wrażenie, że mój szaleje bardziej gdy ja głodna jestem
Ciekawe, ciekawe jak tam dziś Dorit :)

też już myślałam że może się coś zaczęło, ale może mąż ma rację i wytrzymasz do terminu :)
chodzę tylko i kukam

To niedomyślne stwory
A w ciąży jakoś tak jest, że przytulanie często ważniejsze niż seks 

lekarz powiedział że brać ja bardziej zapobiegawczo ze względu na moją szyjkę która jest niewydolna.

Znam szczuple dziewczyny ktore rodzily 4600 sn

,

Kupiliśmy wczoraj labradora,nie muszę chyba mówić że mam prawie jak niemowlę w domu hahaha
Jezusmaria, jak mi się chce pić... Chyba mróz idzie ;))) Rano duszkiem wypiłam pół litra wody, teraz inkę x 2 i jeszcze mnie suszy

Zwłaszcza po sobotnim wieczorze...