Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja wlasnie nie wiem czy się za to zabierać bo kurcze to trzeba być bez jakiejkolwiek infekcji a jak mnie calą ciąże trapiły.. co jakiś czas coś mnie zaswędzi.. smaruję Clotrimazolum i nie wiem ale ten masaz chyba odpuszcze.
tak dokładnie tą co linkowałam
dziadziuś przejął dzisiaj Krasnala, a ja poległam w łóżku z książką - może faktycznie tak "puścił" brzuch od ganiania za młodym, sama nie wiem...
Na poczatku użytkowania na pewno będziesz ładnie wyglądała Ciekawe, co potem Z mojej się niesamowita szmata zrobiła. Na ale droga tez nie była.
przecież masaż krocza robi się od 36tc
Najwyzej potem do okien bedzie
- i strasznie sie po niej czuje, cały czas pomimo że pije wode, zjadłam obiad zaraz wsunę jakąś kolacje ale dalej czuje w gardle tą cholerną słodycz glukozy, poza tym dzis po 16 zaczął pobolewać i cągnąć brzuch wziełam nospe - leżę i odpoczywam z nadzieją że wszystko sie uspokoi
Dziewczyny pamiętajcie, żeby zawsze szukać dobrych stron złych chwil. Glukoza okropna, noo fakt! Ale cieszcie się, że kończy się na jej wypiciu, że nie ma nerwówki z powodu złych wyników i później pobytu w szpitalu i kłucia co 2 godziny! (oby tak nie było).
mój też pracuje po 12-14h, ale takie uroki własnej DZ.G. Dlatego delektuję się wspólnymi porankami i wspólna kawą (o ile sama wtedy wstanę, bo śpioch jestem straszny), wieczorem (późnym!) podam mu obiad, pogadamy chwilkę i zasypia na siedząco.
Kochane tak piszecie o wadze dzieci a ja coraz bardziej przestraszona. Moje maluchy w 20 tc miały 295 i 276g według usg. Wizyte teraz mam 3 września to będzie 25 tc zobaczymy jak przybrały.