Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Aaa chciałam się pochwalić, że wczoraj zerknelam na swoje wyniki w necie i... nie udało się wyhodować żadnego paciorkowca!! Hurrra!night , uf
tyle co my daliśmy to i tyle nasza niuńka otrzyma
choć moje doświadczenie nie dotyczy chrzcin, a ślubu. Rok przed nami żenił się mój brat i choć to było dla mnie bardzo dużo, uciułałam dla niego 1000zł (to były pierwsze dni związku z obecnym mężem, więc nie pozwoliłam mu się dołożyć), rok później dostaiśmy od nich 500zł, choć stać ich było na więcej
Tak więc różnie bywa

Czy mas też tak sen morzy? Czy to uroki końcówki ciąży?!
Od dwóch dni kładę się na drzemke razem z Franiem i przesypiamy tak ze 2h!

zyjka skróciła się masakrycznie - 2,7, ujście zamknięt
Czy mas też tak sen morzy? Czy to uroki końcówki ciąży?!
I co ciekawe maja tam KTG na bluetootha
Wygląda to tak ze daja ci na brzuszek te specjalne przyssawki a ty sobie spokojnie mozesz chodzic bo sygnal i tak dociera do aparatury czyli nie ma konieczności lezenia

Szyjka skróciła się masakrycznie - 2,7, ujście zamknięte.

Jak do tej pory cieszyłam się z każdego awansu tak teraz , gdy jestem już 18
, z każdym kolejnym porodem zaczyna ogarniać mnie coraz wiekszy stres. Choć wcale tego nie chce i próbuję odpychać z całych sił ten niepokój który się gdzieś czai i mnie gnębi to za bardzo mi to nie wychodzi, chyba to sprawka hormonów

[/url]mój bada mnie palcami i mówi tylko że szyjka długa, twarda, zamknięta i to mi wystarcza, abym była spokojna
A u mnie szyjkowa porażka :/ Szyjka skróciła się masakrycznie - 2,7, ujście zamknięte
A u mnie szyjkowa porażka :/ Szyjka skróciła się masakrycznie - 2,7, ujście zamknięte.