Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
miałam infekcję bakteryjną, która nie dawała żadnych innych objawów
.
Mimo tego staram się zawsze znajdować jakieś powody do dobrego natroju, a w ciąży przychodzi mi to dość łatwo
Ostatnio może trochę marudna jestem, bo dolegliwości związane z wiekiem ciąży i wielkością brzuszka się pojawiają, ale przecież już niedługo, a "nagroda" jest warta każdego poświęcenia i każdych cierpień 
.
. Teraz jak wczoraj mam skurcze, ale juz znowu przchodzą
. Na badaniu szyjki ordynator mi powiedzial, ze wywolywac beda po uplywie tygodnia i do tego czasu tylko matka natura mi zostala
.
[/url]
)
[/url]Mk ja miałam paciorkowca właśnie, poddano mnie leczeniu, ale to dziadostwo podobno lubi się uodparniać i wracać. Za dwa tygodnie mam powtórny posiew, zobaczymy jak się sprawy mają.--
Raczej chyba mało prawdopodobne bym tego nie zauważyła i żeby mi nie powiedziano w trakcie, więc chyba ktoś coś zaniedbał i nawet mi to podpada pod fałszowanie dokumentacji, nie?
Na szczęście zdrowe jesteśmy.
dziewczyny, ja w ciąży nie robiłam GBS i w szpitalu nic nie mówili...
zdarzylo sie pare wypadkow smiertelnych wczesniej i teraz dbaja o ochrone dziecka przed zakazeniem i dobrze!
.
[/url]Ja mam skurcze nieregularne nawet teraz czuje, ale jak lezalam na ktg to jak reką odjął - cisza nic nie zarejestrowało