Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
siostra mojego szwagra, czyli siostra twojego męża ??, bo jeśli tak to to jest szwagierka
Dobrze, że już wróciłaś, teraz mogę iść się kąpać i spać :)
szwagier to brat mojego męża
s szwagier to również mąż siostry, więc jego siostra to zupełnie obca osoba
Nana kurcze czyli u ciebie jednak te pobolewania i spinki nie pozostały bez echa..
No ale dobrze że na czas się u lekarza zjawiłaś i teraz wszytsko jest pod kontrolą.
Leki, pessar, odpoczynek będzie dobrze
Kissku Ty tak nie mów bo u Ciebie też minie jak z bicza strzeli :d zanim się obejrzysz torba będzie stała gotowa :d
Subiektywna, nie wiem skąd jesteś, ja jechałam specjalnie z Opola do Łodzi - do Instytutu Matki Polki do profesor Liberskiej, tam mają najlepszy sprzęt do echa serca i ogólnie super badają maluszki. Są chyba 4 takie ośrodki w Polsce. Jeśli masz blisko to może warto. Moja lekarka dała mi skierowanie na NFZ, u ciebie też by nie było z tym problemu.
z tylu glowy mam niepokoj czy dobre decyzje podejme, czy zgadzac sie na oksycocyne czy nie...
Wczoraj mi powiedziała, że gdyby mogła cofnąć czas nie zgodziłaby sie na to. Przebywała w szpitalu, wszystko było pod kontrolą ani z nią ani z dzieckiem nic się nie działo, można było oddać pole naturze i cierpliwie zaczekać.
Gaja ja mam pytanie piszesz siostra mojego szwagra, czyli siostra twojego męża ??, bo jeśli tak to to jest szwagierka