Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No to w takim razie szpital musisz mieć bardzo blisko :)
A powiedzcie mi, bo ja chyba głupia jestem, dlaczego oni faszerują tą oksy czy tymi balonikami?
A powiedzcie mi, bo ja chyba głupia jestem, dlaczego oni faszerują tą oksy czy tymi balonikami?
dlatego dla mnie to pic na wodę i tyle...
Salinos a mogą się nie zgodzić np. na ten "balonik"?
co kupujecie jako pierwszą zabawkę dla maluchów? karuzelkę? jakąś zawieszkę na wózek? coś się kupuje takim kruszynkom na początek?
pojadę dopiero na porodówkę jak poczuję główkę między nogami
a druga - nie, bo za dużo bodźców.
Mk, znajomi zawsze mogą kupić, przecież to "leży w pudełku, jeść nie woła", a przyda się później
Tylko szkoda, że mało która zdaje sobie sprawę, że to może spowodować zagrożenie dla dziecka....
naprawde zanim kogs zatrunią to powinni mu jakiś test na poziom empatii zrobić..
Przecież wiele kobiet to pierworódki, nie wie co je czeka, nie wie jak to się potoczy, w sumie to nie wie nic
I to jest nasz największy błąd
oczywiście braciszek będzie miał prezent dla siostry,
Nana cieszę się że tak szybko zaczęły leki działać!
A powiedz mi jaką dawkę masz?
I skutki uboczne też cię męczą?
U mnie jak na złość, im bliżej tym w ogóle żadnych objawów zbliżającego się porodu nie ma.
Brzuchol mięciutki cały czas, bóle @owe znikły..
idzie taka przyszła mama, cała postresowana, martwi się o swoje dziecko i można jej wszytsko wcisnąc, taką łagodną perswazją..
Salinos a mogą się nie zgodzić np. na ten "balonik"?
Codziennie oglądałam babeczki, które też robiły kilometry po korytarzach krzywiąc się z bólu... Niewiele z nich i tak trafiało na upragnioną porodówkę
Znając taki obraz sytuacji, podziwiam spokój i mądrość naszej Dorit
skurcze coraz mocniejsze...ale czekamy...
Ze mna lezala dziewczyna, ktorej zalozyli balonik w poniedzialek, zalozyli dlatego, ze skurczy nie bylo, rozwarcia tez, a termin miala na 1,5 tyg.wczesniej. Z usg wynikalo, ze juz dluzej nie mozna czekac