Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Tak patrzę na to zdjęcie które wkleiłaś Kissku i aż od samego patrzenia boli, co te małe pasożyty wyrabiają nam z tymi brzuchami :)

Salinos, ja zanim sama zaszłam w ciążę i zaczęłam podczytywać tematy ciążowo-porodowe, myślałam, że oksy to normalka, że każdej podają i że jest dobra, bo przyspiesza akcję porodową! Dopiero jak się wczytałam, opisy porodów, skutki podawania oksy dotarło do mnie, że nie jest tak jak się wydaje.
Teraz siąść wygodnie, nogi do góry i czytać uspokajacze 
Sobota to świetny dzień na narodziny 
Czuję, kiedy przychodzi pora na kolejną dawkę.
Polecam.

Ja na naszą mówię OBCY :) Bo kiedyś namiętnie oglądałam 'Archiwum X' i dla mnie - mimo, ze to już 7 miesiąc ciąży leci - to takie nieprawdopodobne, że tam w środku brzucha jest drugi człowiek! Ma ręce, nogi, głowę. Kopie, odpycha rękami, porusza się, ŻYJE! to tak jakbym obcego nosiła w brzuchu, była Jego (w tym przypadku JEJ) żywicielem
już się miałam kiedyś was tu zapytać o to parcie na wargi,bo też czasem ma wrażenie że dziecko wypadnie,
pipki grochowe,

Pora na okulary ;)najwyższa

Pomocy!!! Ręce się trzęsą jak u alkoholika przy odstawieniu, serce wali...
ja nie miałam takich sensacji,a brałam 4x1 bez isoptinu

Pierwszy raz w życiu mam zapracia
Nie wiem czy to czasem wina leków nie jest.
Tzn chodzę do kibelka w sumie codziennie ale wizyta zajmuje mi 15-20min!
No chyba zwariuję!
Co można jeść/pić/lykać żeby jakoś sobie pomóc?

ale okazało się, że musiałam mu przyznać rację 

W sumie został jakiś tydzień to może do 3,5 kg dociągnie
Taka masówka, że nawet zastanawiam się czy tam rodzić a już na pewno przed wyjazdem zadzwonię czy mają miejsca bo niektóre dziewczyny na korytarzu prawie rodziły albo na innych oddziałach bo miejsca nie bylo na porodówce.
dlatego taka masówka, ale mają neonatologię na najwyższym swiatowym poziomie więc jakby miało być coś nie tak z dzidziusiem to i tam go tam przewożą. I to mnie trochę przekonuje aby tam rodzić. Jednak trzeba się nastawić na to, że nikt się nie będzie rozczulał nad porodem bez komplikacji i trzeba sobie radzić w miarę możliwości samemu albo z mężem i położną.