Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wydaje mi się, że 68 nie zdążysz ubrać w tym sezonie.
Nie mam czasu na wczucie się w ten czas, tak jak poprzednio. Czuję, że Mikołaj jest, ale jakby gdzieś obok. Nie wiem, co to będzie po porodzie, mam nadzieję, że wszystko ruszy i się jakoś w mojej głowie poukłada. Sama za sobą nie nadążam.

dzieci które już chodzą w kombinezonach pomarszczonych na nogawkachale takiemaleństwo nie chodzi
tych nogawek nawet nie widać
jest opatulone najczęściej dodatkowo kocykiem więc nie widzę problemu
Ale cieszę sie ze ten zakup juz mam z głowy :) Mam teraz nadzieje donosić chłopców do 36 tyg conajmniej 

Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie.
i właściwie to sama nie wiem, czy efekty są czy też mi się wydaje.

dość często mi się dzisiaj brzuszek stawia- od rana kilkanaście razy i to od dołu nawet bardzo boleśnie. Oprócz tego zabarwiony śluz się pojawiłNo to ja ogromne kciuki zaciskam!Niech sie rozkręca,czas najwyzszy

zawartosc mojego brzucha nie przyjmuje miesa, prawie same slodycze;/

teraz robie zapiekanke makaronowa ostatnio ladnie sie strawila zobaczymy jak tym razem
znam ten ból,męczyło mnie do 16tc niestetyuś ja pewnie w tym tyg zwolnię listę, więc się nie martw ;)

Chyba czas się przebrać z piżamy, jak myślicie ;)
[/url]

po porodzie to zjem tonę pierników, o ile jeszcze będę miała na nie ochotę :)

A Ty widzę, że na liście już 9 jesteś łał
ja wpadłam na 46.
trudy porodu na pewno zostaną wynagrodzone 

a propos słodyczy, na śniadanko poszedł - oprócz kanapki - kawałek ciasta, batonik i dwie śliweczki :)

Ale zanim to się okazało to było mi cudownie 

Salinos u nas miała być Łucja a jak chłopiec to Dominik, cóż w końcu wymodlone u św. Dominika dziecię więc nie może być inaczej
miałam przeogromną ochotę na słodkie :) Pochłaniałam tony, choć wiem, jakie to dla Maluszka niezdrowe. Niestety musiałam. Organizm się dopominał.

choć do tej pory cukier miałam w normie 
, dopiero od jakichś 2 tyg spokojnie jem razowy chleb i grahamki ale wcześniej mowy nie było. Słodycze mam zabronione ale wiadomo, gin mi powiedział, jeden kawałek tortu może Pani ale na drugi to się proszę popatrzeć
, więc generalnie staram się jakoś unikać albo np. kupować takie dla cukrzyków np cukierki. Wprawdzie jestem nadal na jednej tabletce metformaxu, ale badanie glukozy nie wyszło źle.
może kiedyś... najdzie nas ochota na Łucję