Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Fajnie, że sie trzymacie z małą w kupie, że tak brzydko napiszę 

boszzzzzzz to już tak niedługo!

leukocyty we krwi,jakies GRAN podwyzszone,w moczu liczne nabłonki i 25 leukocytów...a miesiac temu było wszystko idealnie
wiecie moze co to moze byc???

Głowa do góry 

O czym Ty piszesz kobieto?!
Mam wrażenie, że to jeszcze tak odległe...

Również dopisuję się do listy i dołączam do Was :)

moja mama też z każdym z nas miala szew i szybciutko rodziła. Wygląda na to, że mamy podobnie. To trzecia ciąża i kropka w kropkę niemal taka sama, jak pozostałe.
no ale przynajmniej wiesz jak postępować i jak sobie z tym wszystkim poradzić
- tak lekko, tak ok. 1 cm, by ujscie zaslonic. No i srodkowy strumien kobietki pamietajcie!!!
[/url]
nightingale_84 a jesteś pewna, że wysikujesz się do końca?

Nasza Mała, nie taka mała :) 1288g żywej wagi :)o rany,tylko 3tyg różnicy między nami a przepaść wagowa
moja 714g
chudzielec małyszyjka ma 4,7cm, długa, nie?nooooo pięknie
długość imponująca 
24. Stokosia87 10.11.2013 (dziewczynka)
25. macek 10.11.2013 (chłopiec)

)

:)
Mysle, że problemem może tu byc mala ilość płynów które przyjmuje..
Wstyd się przynać ale mi nawet na dzień litr nie wychodzi
Nasza Mała, nie taka mała :) 1288g żywej wagi :) wszystkie pomiary/wymiary w normie, ładnie nam Pannica rośnie! Moja szyjka długa i zamknięta :D szyjka ma 4,7cm, długa, nie?

ale najważniejsze, że mała rośnie i że jest wszystko ok. Wagi na minusie pozazdrościć...ja mimo nakazu diety mam 2 na plusie
ale mały wyżera chyba ze mnie wszystko no 
to nie ma co narzekać tylko trzeba zacząć PIĆ

czas się nad tą ilością przyjmowanych płynów poważnie zastanowić i wziąć się w garść!!
)ma z tym cos wspólnego. Znalazłam na to w miarę skuteczny sposób. Wstaję i zwykle chce mi się pić, więc w kuchni juz czeka na mnie butelka wody mineralnej. Nalewam szklaneczkę i popijając robię śniadanie (szklanka wody na czczo dobrze działa też na zaparcia). Przy zalewaniu herbatek i kaw parzę, oprócz tego co wypijam do śniadania, pokrzywę. Najcześciej wypijam ziółka jak juz sa sparzone i do tego zdarzyły przestygnąć
Gorzej by było, gdybym miała pamiętać o ich zaparzeniu w ciągu dnia. Jeżeli nie robię tego po łyczku w cywilizowany sposób, to wypijam duszkiem, kiedy kubek rzuca mi się w oczy
Tym sposobem mam już 750ml do południa
Potem w ciągu dnia łatwo dobic do 1,5l dziennie, jakbym się jeszcze nieco postarała mogłabym wypić więcej. Ważne, że startuję nie od 250ml a 750
Może w ten sposób uda Ci się więcej w siebie wlać 

Taak, gdyby to było takie łatwe..
Chyba sobie zaczne budzik nastawiać w telefonie co by pamietać o tym piciu

Wstaję i zwykle chce mi się pić, więc w kuchni juz czeka na mnie butelka wody mineralnej. Nalewam szklaneczkę i popijając robię śniadanie (szklanka wody na czczo dobrze działa też na zaparcia). Przy zalewaniu herbatek i kaw parzę, oprócz tego co wypijam do śniadania, pokrzywę. Najcześciej wypijam ziółka jak juz sa sparzone i do tego zdarzyły przestygnąć Gorzej by było, gdybym miała pamiętać o ich zaparzeniu w ciągu dnia. Jeżeli nie robię tego po łyczku w cywilizowany sposób, to wypijam duszkiem, kiedy kubek rzuca mi się w oczy Tym sposobem mam już 750ml do południa Potem w ciągu dnia łatwo dobic do 1,5l dziennie, jakbym się jeszcze nieco postarała mogłabym wypić więcej. Ważne, że startuję nie od 250ml a 750
nieźle to sobie wykombinowałaś 
jak usłyszałam pierwszy dzwonek.jakas beksa jestem ostatnio 
Młodszy pierwszy dzień w szkole bo pierwszoklasista,boję się trochę bo to chłopiec z problemi...oby było dobrze.bankowo bedzie dobrze

Nana jak tam dziś pierwszak?
ja walnęłam w rynnejak usłyszałam pierwszy dzwonek.jakas beksa jestem ostatnio
Przynajmniej mogę popłakać w zaciszu domu