Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
boszzzzzzz to już tak niedługo!
O czym Ty piszesz kobieto?!
Mam wrażenie, że to jeszcze tak odległe...
Również dopisuję się do listy i dołączam do Was :)
moja mama też z każdym z nas miala szew i szybciutko rodziła. Wygląda na to, że mamy podobnie. To trzecia ciąża i kropka w kropkę niemal taka sama, jak pozostałe.
nightingale_84 a jesteś pewna, że wysikujesz się do końca?
o rany,tylko 3tyg różnicy między nami a przepaść wagowa moja 714g chudzielec mały Nasza Mała, nie taka mała :) 1288g żywej wagi :)
nooooo pięknie długość imponująca szyjka ma 4,7cm, długa, nie?
24. Stokosia87 10.11.2013 (dziewczynka)
25. macek 10.11.2013 (chłopiec)
Mysle, że problemem może tu byc mala ilość płynów które przyjmuje..
Wstyd się przynać ale mi nawet na dzień litr nie wychodzi
Nasza Mała, nie taka mała :) 1288g żywej wagi :) wszystkie pomiary/wymiary w normie, ładnie nam Pannica rośnie! Moja szyjka długa i zamknięta :D szyjka ma 4,7cm, długa, nie?
to nie ma co narzekać tylko trzeba zacząć PIĆ
czas się nad tą ilością przyjmowanych płynów poważnie zastanowić i wziąć się w garść!!
Taak, gdyby to było takie łatwe..
Chyba sobie zaczne budzik nastawiać w telefonie co by pamietać o tym piciu
Wstaję i zwykle chce mi się pić, więc w kuchni juz czeka na mnie butelka wody mineralnej. Nalewam szklaneczkę i popijając robię śniadanie (szklanka wody na czczo dobrze działa też na zaparcia). Przy zalewaniu herbatek i kaw parzę, oprócz tego co wypijam do śniadania, pokrzywę. Najcześciej wypijam ziółka jak juz sa sparzone i do tego zdarzyły przestygnąć Gorzej by było, gdybym miała pamiętać o ich zaparzeniu w ciągu dnia. Jeżeli nie robię tego po łyczku w cywilizowany sposób, to wypijam duszkiem, kiedy kubek rzuca mi się w oczy Tym sposobem mam już 750ml do południa Potem w ciągu dnia łatwo dobic do 1,5l dziennie, jakbym się jeszcze nieco postarała mogłabym wypić więcej. Ważne, że startuję nie od 250ml a 750
bankowo bedzie dobrze Młodszy pierwszy dzień w szkole bo pierwszoklasista,boję się trochę bo to chłopiec z problemi...oby było dobrze.
Nana jak tam dziś pierwszak?
ja walnęłam w rynne jak usłyszałam pierwszy dzwonek.jakas beksa jestem ostatnio