Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Łzy otarte, mąż zabrał do sklepu żeby coś mi kupić na urodziny :D a tu dupa, za gruba jestem do wszystkiego i wyglądam jak tłuścioch :D
W końcu możesz coś pięknego dostać, jako pamiątkę na całe życie na urodziny i z okazji wejścia w nowa rolę w życiu
Po narodzinach Pawła dostałam od M złoty pierścionek, a po narodzinach Emilki bransoletkę i każdego dnia przypominam sobie te cudowne chwile
Mąż właśnie potem wpadł na pomysł jakiegoś pierścionka, że prezent urodzinowy i za urodzenie Małego, ale jakoś :P szkoda mi na to kasy, myślę że wyjdzie tyle wydatków, że te pare stów może być potrzebne na ważniejsze sprawy :D także :D babie nie dogodzisz :P:P
Oj tam, oj tam, wydatki będą zawsze, a taka okazja zdarza się raz
Nie psuj chłopaka 

Ciesze sie, że jesteś zadowolona. Czekam na kolejną relację 

Ja tam myślę, że on i tak popędzi po coś do jubilera aleee :D już zaznaczyłam, że teraz mam zapuchnięte palce :P
I że możemy coś wybrać za jakiś czas, bo szkoda żeby leżał za duży :P:P
--

Maluch waży 1946 gr, we wszystkich wymiarach wyszedł 32tc, dostałam L4 i tyle
Of kors zeszyt i długopis miałam, byłam jedyną dziewczyną, co notowała :/ Dziwne, że żadna nie pisała nic.
moja mała znow w tyle, wazy 2030 g ,jest w dolnej granicy centyla. Do polówwowego rosła idealnie
dostalam zstrzyki clexan
[/url
[/url]
normalnie mam dosc,dlaczego tak maloo wazy,jem zdrowo,nie pale..
normalnie mam dosc,dlaczego tak maloo wazy,jem zdrowo,nie pale..
[/url
[/url]
Sprawdziłam, Emilka w 34 tygodniu miała 1904g, usg robione na świetnym sprzęcie i przez prawdziwego speca. Księżniczka urodziła się z wagą 3000g i teraz wcale nie należy do tych najmniejszych
Długa i szczuplutka po prostu.
Na spokojnie ogarnę dziś trochę chałupkę, bo M w pracy i nie za bardzo ma czas. Wstawiłam pranie, czuję, że wracam do życia 

syn wazyl 3200. Moze taka uroda moich dzieciaczkow

A z tym porodem po paru zastrzykach to zbieg okolicznosci?
[/url
[/url]
[/url
[/url]
Będziesz miała okruszynkę...nasz Mikołaj pewnie będzie facetem...większym niż Emi...Paweł szybko zmienił mi sie w bobasa, Emilia była takim prawdziwym maleństwem...Pamiętam, jak mnie rozczulała - drobineczka
Fajne są takie delikatne babeczki
Rozmarzyłam się...

Boje sie zastrzykow buuu

Ciekawe kto sie odwazy robic hihi bo ja na pewno nie
[/url
[/url]
tym bardziej, że mąż mi robi te zastrzyki więc przyda się instruktarz
JESZCZE O CLEXANIE to ja poproszę o szczegółowy opis robienia zastrzyku w ramię, bo w brzuch już się jakoś bojętym bardziej, że mąż mi robi te zastrzyki więc przyda się instruktarz
[/url
[/url]ja clexane robie cały czas przy żebrach, pomiędzy cycuszkami a brzuszkiem zbieram fałdek skóry, bo tylko tam daję radę ;p kiedys próbowałam w nogę ale moja psychika nie wytrzymała..
[/url
[/url]
ja jak mi mąż robił właśnie w taki cienki fałd skóry, że tak powiem to bolało jak cholera a jak brał trochę tłuszczu z brzuszka to spoko. Ja bym w życiu sobie sama tego zastrzyku nie zrobiła... za żadne skarby świata.
Po 12 zadzwonię po wyniki krzywej cukrzycowej.napisz koniecznie jak Ci wyszła.i nie dołkuj się już.nie plamisz więc póki co łożysko nie przeszkadza

Moje marzenie to donosić jeszcze z tydzień, żeby była donoszona :)i za to trzymam ogromne kciuki!