Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Łzy otarte, mąż zabrał do sklepu żeby coś mi kupić na urodziny :D a tu dupa, za gruba jestem do wszystkiego i wyglądam jak tłuścioch :D
Mąż właśnie potem wpadł na pomysł jakiegoś pierścionka, że prezent urodzinowy i za urodzenie Małego, ale jakoś :P szkoda mi na to kasy, myślę że wyjdzie tyle wydatków, że te pare stów może być potrzebne na ważniejsze sprawy :D także :D babie nie dogodzisz :P:P
Ja tam myślę, że on i tak popędzi po coś do jubilera aleee :D już zaznaczyłam, że teraz mam zapuchnięte palce :P
I że możemy coś wybrać za jakiś czas, bo szkoda żeby leżał za duży :P:P
--
Maluch waży 1946 gr, we wszystkich wymiarach wyszedł 32tc, dostałam L4 i tyle
Of kors zeszyt i długopis miałam, byłam jedyną dziewczyną, co notowała :/ Dziwne, że żadna nie pisała nic.
moja mała znow w tyle, wazy 2030 g ,jest w dolnej granicy centyla. Do polówwowego rosła idealnie
dostalam zstrzyki clexan
normalnie mam dosc,dlaczego tak maloo wazy,jem zdrowo,nie pale..
syn wazyl 3200. Moze taka uroda moich dzieciaczkow
A z tym porodem po paru zastrzykach to zbieg okolicznosci?
Boje sie zastrzykow buuu
Ciekawe kto sie odwazy robic hihi bo ja na pewno nie
JESZCZE O CLEXANIE to ja poproszę o szczegółowy opis robienia zastrzyku w ramię, bo w brzuch już się jakoś boję tym bardziej, że mąż mi robi te zastrzyki więc przyda się instruktarz
ja clexane robie cały czas przy żebrach, pomiędzy cycuszkami a brzuszkiem zbieram fałdek skóry, bo tylko tam daję radę ;p kiedys próbowałam w nogę ale moja psychika nie wytrzymała..
napisz koniecznie jak Ci wyszła.i nie dołkuj się już.nie plamisz więc póki co łożysko nie przeszkadza Po 12 zadzwonię po wyniki krzywej cukrzycowej.
i za to trzymam ogromne kciuki! Moje marzenie to donosić jeszcze z tydzień, żeby była donoszona :)