Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mariaekad, chodzisz z tą bakterią już jakiś czas, więc te kilka dni Cię nie zbawi

Ja zawsze miałam problem z doborem rozstawu miseczek, nigdy nie kupowałam biustonoszy przez neta poza tymi bawełnianymi

a tak przeżywałam. jeszcze za parę dni wyniki z krwi.
Nie mogłabyś się podzielić?
Teraz mam 70E i bardzo mi się to podoba
Muszę się cieszyć, póki jest czym
Ze starszakami dobijałam co najwyżej do 70D.A propos staników, to czy będąc w ciąży śpicie w nich, czy w jakichś specjalnych, czy w ogóle bez??

Zawsze tak spałam i nie wyobrażam sobie spać w staniku bo to jednak uciska 
Bananowiec, jak masz wybór staników do karmienia w sklepach stacjonarnych to zazdroszczę
Ale generalnie faktycznie mam sklep, w którym dostanę coś na moje balony
Tylko, że właśnie w necie często wybór jest większy dlatego w sumie zazdroszczę tym dziewczynom, które kupują przez neta..no i ceny często lepsze 

za to po tym jak już przestałam karmić i zaczęłam spać bez to dziwnie się czułam...
no nie dogodzi.
Co prawda M czarować nie będę jeszcze długo, ale w takiej bieliźnie czuję się wyjątkowo 

no i dzięki. Dla malucha wszystko...
odbiega wyglądem od figury tej pani na fotce 

Hmmmm...co mi pozostało? Przynajmniej bieliznę ładną założę 

myślę że moris będzie kopał dziury, a mąż sadził, ty będzie nóżką ziemię ugniatać.zwariowała! Kissku ze Ci się chce

Kissku teraz to ty będziesz musiała posadzić cały las a nie tylko kilka drzew, 36 stron?? myślę że moris będzie kopał dziury, a mąż sadził, ty będzie nóżką ziemię ugniatać.
ha ha ha ha ! a co tam! Posadzi się!

rozumiem, że tam jest praktykowane "rodzić po ludzku"?tam jest praktykowane "rodzić po ludzku"?
no i dowiedzieliśmy się, że czekamy na synka
Mówił, że nie musimy decydowac się na jego bank, ale chce aby nasza świadomość "tego biznesu" była większa.
A najlepszy serial horror? "American Horror Story" POLECAM!
Nana chyba nie myślisz że M przejdzie obojętnie
Przetestowaliśmy w poprzednich ciążach. Najtrudniej było za pierwszym razem 
Nana bielizna piękna, tylko pamiętaj schowaj ją na 6 tyg po porodzie głęboko w szafie, bo mąż będzie z językiem do pasa chodził
O ile dzieci pozwolą 

ja już nie kupuję białej bielizny, może jakaś woda twarda, ale moja biała bielizna robi się szybko szara i wtedy jak takie ramiączko wystaje z dekoltu to wygląda to ohydnie, dlatego teraz kupuję cielisty kolor i jest super bo pasuje idealnie pod białe przeźroczyste bluzki, wygląda naturalnie

To jest silniejsze ode mnie! Ja MUSZĘ![]()

A tak na serio, to ja lubię wiedzieć, co mnie czeka, a pani fajnie to omawiała na zasadzie jak to jest w szpitalu, co ja będę rodzić :)
Strach jest większy przed nieznanym, a jak wiem co mniej więcej może być, to ten strach oswajam i on nie ma władzy nade mną. Stąd pewnie mój spokój i opanowanie i nienakręcanie się negatywnie
Teraz też odczuwam lęk, jak sobie pomyślę, co może się wydarzyć!!!! Głupie i staram się zagłuszać te wszystkie myśli. Mam ogromną nadzieję, że znów nie będzie czasu na nerwy :)))Na tvn style właśnie zaczął się program o ekstremalnych porodach - w domu

Mógłby być już 38 
Im bliżej, tym bardziej niecierpliwa się robię 
"Przeminęło z wiatrem" bym znów obejrzała

[/url]