Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mariaekad, chodzisz z tą bakterią już jakiś czas, więc te kilka dni Cię nie zbawi
Ja zawsze miałam problem z doborem rozstawu miseczek, nigdy nie kupowałam biustonoszy przez neta poza tymi bawełnianymi
A propos staników, to czy będąc w ciąży śpicie w nich, czy w jakichś specjalnych, czy w ogóle bez??
Bananowiec, jak masz wybór staników do karmienia w sklepach stacjonarnych to zazdroszczę
zwariowała! Kissku ze Ci się chce
Kissku teraz to ty będziesz musiała posadzić cały las a nie tylko kilka drzew, 36 stron?? myślę że moris będzie kopał dziury, a mąż sadził, ty będzie nóżką ziemię ugniatać.
tam jest praktykowane "rodzić po ludzku"?
no i dowiedzieliśmy się, że czekamy na synka
Mówił, że nie musimy decydowac się na jego bank, ale chce aby nasza świadomość "tego biznesu" była większa.
A najlepszy serial horror? "American Horror Story" POLECAM!
Nana chyba nie myślisz że M przejdzie obojętnie
Nana bielizna piękna, tylko pamiętaj schowaj ją na 6 tyg po porodzie głęboko w szafie, bo mąż będzie z językiem do pasa chodził
ja już nie kupuję białej bielizny, może jakaś woda twarda, ale moja biała bielizna robi się szybko szara i wtedy jak takie ramiączko wystaje z dekoltu to wygląda to ohydnie, dlatego teraz kupuję cielisty kolor i jest super bo pasuje idealnie pod białe przeźroczyste bluzki, wygląda naturalnie
To jest silniejsze ode mnie! Ja MUSZĘ
A tak na serio, to ja lubię wiedzieć, co mnie czeka, a pani fajnie to omawiała na zasadzie jak to jest w szpitalu, co ja będę rodzić :)
Strach jest większy przed nieznanym, a jak wiem co mniej więcej może być, to ten strach oswajam i on nie ma władzy nade mną. Stąd pewnie mój spokój i opanowanie i nienakręcanie się negatywnie
Na tvn style właśnie zaczął się program o ekstremalnych porodach - w domu