Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Haha, Gienka, a może Twój mąż wykracze? :)

Nie miałam pojęcia, że mogą dokuczyć aż do tego stopnia. Polecała dulcobis. Podobno rewelacyjny i można brać w czasie ciąży i kp tylko w mniejszej dawce niż zalecana (bodajże 1 tabl. na dzień). Podpytaj lekarza. Podobno warto. W razie czego sama zachowałam w pamięci.

ma byc baba!!! koniec kropka!
bo co poprawia humor mamusi, dobrze wpływa też na dzidolka, więc rozgrzeszam cię
powiedzcie mi, że masło orzechowe jest zdrowe... Kupiłam takie z najlepszym składem, cholera jasna, ani w ciąży Krasnalowej, ani do tej pory w tej nie miałam zachcianek, a teraz to masło za mną chodzi... W dwa dni zjadłam cały słoik, aż mi głupio...

mama zazwyczaj od początku czuje co tam pod serduchem nosi,więc nie daj se nic wmówić 

powiedzcie mi, że masło orzechowe jest zdrowe
Ale od jednego słoiczka nic złego się nie stanie 
mama zazwyczaj od początku czuje co tam pod serduchem nosi
doopa Ci urośnie
Nie jestAle od jednego słoiczka nic złego się nie stanie
No ale to dobre tłuszcze przecież, z orzeszków no... Pocieszam się, bo na jednym słoiczku się chyba nie skończy, kupiłam kolejny i obchodzę na razie szerokim łukiem, ale słyszę jak (na razie) szepcze do mnie z kuchni "zjedz mnie, czekam tu, jestem słone i pyszne, zjedz mnie"...
ale słyszę jak (na razie) szepcze do mnie z kuchni "

Aha, szkoda, że mnie nie widziałaś jak wszem i wobec rozgłaszałam od początku, że córkę będziemy mieli, innej opcji nie brałam pod uwagę, a w 17 tygodniu ZONKale jakże miło było te 17tygodni być mamą córeczki,prawda? hahaha
a chipsy to raz na tydz, raz na dwa tyg. Mój brat jak przyjechał teraz z Holandii to przywiózł mi dwie paczki pringels, najpierw go zjechałam jak psa, potem powiedziałam mężowi aby schował je gdzieś głęboko, wysoko i nie mówił mi gdzie, a potem i tak łaziłam za nim i prosiłam aby wyciągnął jeden kartonik, no i dał a ja jak jadłam to prawie orgazm miałam, więc Frag tak sobie myślę, że twoje masło zdrowsze od moich chipsów, więc podwójnie Cię rozgrzeszam
A nutelli to bym w ogóle nie tknęła - pewnie do czasu aż by dziecię w brzuchu zachciało
--

Mam dni na słodycze, a potem mogą nie istnieć...na jakiś czas niestety 

Napracowałaś się. Gratulacje
Dalsze oczekiwanie już będzie spokojniejsze.

Mogę wtedy cały dzień w siebie pakować, a d... rośnie, jak już ktoś tu dziś słusznie zauważył 

Tetno małego w okolicach 190-200

Dziewczyny czy są wśród was takie które biorą leki na tarczycę?

, dwa tyg później, znowu tekst no ale mały urósł
, po czym na prenatalnym dowiadujemy się że będzie synek
....muszę koniecznie dowiedzieć się jakim sposobem zgadł ???? Chociaż ja BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ
GIENIA my jak byliśmy w 6 tyg na USG nasz maluch miał 4mm, a gin mówi o jaki duży chłopak , dwa tyg później, znowu tekst no ale mały urósł , po czym na prenatalnym dowiadujemy się że będzie synek ....muszę koniecznie dowiedzieć się jakim sposobem zgadł ???? Chociaż ja BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ