Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kupiłam sobie dziś magnez, bo skurcze mnie łapią i powieka zaczyna drżeć...dziewczyny jak myślicie ??????wydaje mi się, że mogę brać magnez w ciąży bez specjalnych telefonów do gina???

na ser pleśniowy. Upodobałam sobie Cambozolę. Za cholerę nie mogę znaleźć z jakiego mleka jest zrobiona??? Później doczytałam, że w Polsce można dostać tylko sery robione z mleka pasteryzowanego???JAKIE SĄ WASZE DOŚWIADCZENIA? MOŻNA jeść sery czy nie?można ale tak jak mówi Twój gin-z pasteryzowanego
Spytałam o przyczynę a on że to mógł być incydent jednorazowy i tyle...
A jak nie ? Ja się tak przejmuję :((

Normalnie czuje się tu jak glupek..
Leże cały dzień dopiero przyszedł lekarz powiedział że na ktg tetno było w normie i dobranoc..
Spytałam o przyczynę a on że to mógł być incydent jednorazowy i tyle...
A jak nie ? Ja się tak przejmuję :((
Każde stwierdzenie lekarza możesz skwitować Twoim "a jak nie?". Żeby nie było, też bym miała takie myśli. Tylko dokąd Cię to zaprowadzi? Lekarze prowadzący bardzo często dmuchają na zimne i dobrze. Całkiem możliwe, że to to była jednorazowa przygoda. Pamiętasz, zawsze piszemy sobie tutaj, że lepiej jechac na IP 5 razy za dużo niż raz za mało. Musisz się teraz wziąć w garść dla Adasia i dla Waszej rodzinki. Jeszcze chwilka i dostaniesz najwspanialsza nagrodę za Twój wysiłek. Staraj się myśleć pozytywnie. Powtarzaj sobie to, co powiedział lekarz (zapis był dobry!!!) i staraj się zbierać siły na chwilę Waszego spotkania, bo to przecież niedługo 

Niestety u najstarszej już stwierdzono (ma obecnie 13 lat) niedoczynność albo nadczynność (zabijcie nie znam sie na tym i zawsze mylę). U młodszej (8lat) były robione badania i jest ok. Mama mojeje chrześnicy zamierza ją skontrolować, bo podpada jej ostatnio ospałość córki. Ogólnie kuzynka musi trzymac rękę na pulsie i bardzo tego pilnuje.

choć hmmm jednak coś tu jest pokazał kropkę na ekranie no na 75% chłopak...możliwe że łechtaczka jest tak spuchnięta od moich hormonów nie raz niby zdarzało mu się zmieniać ale ja już w takie bajki to nie wierze,no to ja ci powiem ze w 16tc lekarz pokazał mi na ekranie "brodawke" jak to okreslił,obstawiał że to jajka.Ja sie miesiąc później okazało były to spuchnięte wargi sromowe,co kolejnych 2 ginów potwierdziło

Rozszyfrowałam Was! Same po prostu chcecie zając pozycje rodzinnych księżniczek!

chociaż nie wierzę w te robione leki a mój gin się upiera przy takich globulkach
Tylko one nic kurcze nie dają bo jestem na nich od około 2 miesięcy
chyba przy końcu zmienię lekarza. Niech ten mi tylko wypisze kartę na becikowe.
mówisz, że chłopaka obstawiasz...

tak to i kłucie, i łykanie, i wsadzanie dowcipne (szkoda że nie to co trzeba
)...i tak cały dzień. Gorzej niż stara babcia. Apteki zbijają na nas fortunę.Wrześniówki, co macie na wyjście dzieciaków do domu? kombinezony chyba nie bardzo bo dosyć ciepło jest. Chyba że coś polarowego?
Mam nadzieję, że maluch się przyzwyczai do leków bo aż serce mi się kroi jak pomyślę że może się po nich źle czuć.
Mk28dni - ja też mam wyrzuty sumienia jak pomyślę ile leków muszę brać w ciązy i jak to oddziaływuje na malucha.