Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kupiłam sobie dziś magnez, bo skurcze mnie łapią i powieka zaczyna drżeć...dziewczyny jak myślicie ??????wydaje mi się, że mogę brać magnez w ciąży bez specjalnych telefonów do gina???
można ale tak jak mówi Twój gin-z pasteryzowanego JAKIE SĄ WASZE DOŚWIADCZENIA? MOŻNA jeść sery czy nie?
Spytałam o przyczynę a on że to mógł być incydent jednorazowy i tyle...
A jak nie ? Ja się tak przejmuję :((
Normalnie czuje się tu jak glupek..
Leże cały dzień dopiero przyszedł lekarz powiedział że na ktg tetno było w normie i dobranoc..
Spytałam o przyczynę a on że to mógł być incydent jednorazowy i tyle...
A jak nie ? Ja się tak przejmuję :((
no to ja ci powiem ze w 16tc lekarz pokazał mi na ekranie "brodawke" jak to okreslił,obstawiał że to jajka.Ja sie miesiąc później okazało były to spuchnięte wargi sromowe,co kolejnych 2 ginów potwierdziło choć hmmm jednak coś tu jest pokazał kropkę na ekranie no na 75% chłopak...możliwe że łechtaczka jest tak spuchnięta od moich hormonów nie raz niby zdarzało mu się zmieniać ale ja już w takie bajki to nie wierze,
Wrześniówki, co macie na wyjście dzieciaków do domu? kombinezony chyba nie bardzo bo dosyć ciepło jest. Chyba że coś polarowego?
Mam nadzieję, że maluch się przyzwyczai do leków bo aż serce mi się kroi jak pomyślę że może się po nich źle czuć.
Mk28dni - ja też mam wyrzuty sumienia jak pomyślę ile leków muszę brać w ciązy i jak to oddziaływuje na malucha.