Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

do dnia porodu medargin.
[/url
[/url]
Już bym chciała końcówkę listopada
lub zobaczyć się w pierwszej 10 

Mnie się to już zdarza
cóż począć...

Spokojnego oczekiwania!

ja przez tą moją Małą cipkę na zawał zejdę ;p

W rodzinie mamy nastolatki 16-18 lat. Zaczynają wychodzić na imprezy...

Wtedy można naprawdę na zawał zejść 

Obserwuję i już się boję, co będzie, jak moja gwiazda osiągnie podobny wiek
Paweł raczej do 30-tki z domu się nie ruszy (o ile będzie za tatusiem 
).

Trzymam kciuki abyś wyszła już z Nagrodą 
), te czekanie na każdą wizytę, na serduszko, na poznanie płci, na ruchy... Z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej już mi szkoda, że ta ciąża niedługo się skończy. Chciałabym jednocześnie mieć Jasia na zewnątrz i w brzuszku
Ja już dziś mówię temu lekarzowi, że teraz to żałuję, że nie mogę zapłacić i mieć cc bo zawariuje tu..
Na co położna która była przy badaniu :do porodu daleko u Pani a do cc jeszcze dalej: ...i koniec dyskusji :p
--
[/url
[/url]
byle by tylko nie ta lekarka co chyba nie bardzo wie co mówi z tego co piszesz 
. Dziewczyny nie wiedziałam co się ze mną dzieje tak bolało, do tej pory nie wiem co to mogło być. Ledwo zeszłam z łóżka bo sobie pomyślałam że może pęcherz mam przepełniony ale to nie było to, no ale jak już się z łóżka ruszyłam to ból trochę zelżał, mimo to wzięłam no spe bo to jeszcze nie pora na moją dzidzie
! Dodam jeszcze tylko że byłam sama w domu, mój M przyjeżdża w piątki i w niedzielę w nocy jedzie do pracy. Zaczynam na prawdę się stresować.
jak ma się przejścia to człowiek czeka z wizyty na wizytę w takim stresie w takim napięciu...że opisać się nie da. Ja nawet zaproponowałam mojemu ginowi, żeby mnie na kilka pierwszych tyg do szpitala położył, żebym tylko wiedziała, że maluch żyje, że się rozwija, że jest ok. Zapewne te obawy będą do końca ciąży... bo wiadomo, nie wiemy za bardzo co tam w środku się dzieje...ALE JA MARZĘ JUŻ O TWOIM etapie
Tylko ta waga rzeczywiście dziwna. A mówiłaś temu ordynatorowi, że tydzień wcześniej było dużo mniej?
Wiadomo, martwiłam się i nadal martwię, żeby był zdrowy itp., ale zawsze bardzo mi pomaga tłumaczenie sobie, że każde moje nerwy Maluch też odczuwa i mu szkodzą i dzięki temu stałam się ogónie spokojniejszą osobą
na razie czuję jedynie bulgotki i takie trzepotanie...może też dlatego, że to moja druga ciąża więc już coś tam odczuwam...Ale marzę już o wypinaniu brzusia i fikołkach mojego dziubeczka odczuwalnych dla mnie, męża i córeczki
Teraz z wizyty na wizytę jest lepiej 

Anaraida, a powiedz proszę, co pomogło pokonać kryzys 3-4cm rozwarcia? :) Co sprawiło, że rozwarcie zaczęło postępować i ruszyło dalej?
--
[/url
[/url]
[/url
[/url]
i ze nie bolało.;), musieli mi podac oksy na 8 cm rozwarcia- poszlo bez kryzysu zadnego, od 4 do 8 cm, lezałam w wannie- skurcze przybraly na sile dzieki cieplej wodzie wbrew pozorom.zestresowalam sie tez bo polozne sie zmienily
One Kiss, oksytocynę musieli mi podać, bo wody mi odeszły o 4:10, a o 6 jak dotarłam na salę porodową było 1-2 cm rozwarcia i o 9:30 zdecydowano mi się ją podać bo nic się nie ruszyło.
Ile można maksymalnie czekać z podaniem oksy, jeżeli dziecku i matce nic nie zagraża?
A kolejny odcinek netSR będzie? 

choc chciala wypchanc mała to bałam sie bólu

Też cos takiego miałam z Emilką. Musiałam się przełamać, ale moje wahanie trwało chwilkę i pozostało chyba niezauważone nawet.
:p a jak coś jest nie tak to czemu narażają mojego syna..