Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja mam kartę ruchów i mam mierzyć 3xdziennie w czasie aktywności malucha i ma być min 10 ruchów.

Fajnie napisana. Zwróciłaś mi uwagę na ważną rzecz! Trzeba zapoznać M z zawartością i topografią zabieranych rzeczy. Kiedy rodziła się Emilka M płynął i nie mógł mi znaleźć potrzebnych rzeczy. Zamiast laczków przyniósł na porodówkę (miałam przejść już na swoją salę) japonki, które miałam pod prysznic
Zaraz po porodzie ciężko było mi celować w japonki, tym bardziej gumowe z posklejanymi paskami od nowości. Nie wspomnę, że to była któraś próba znalezienia jakiegokolwiek obuwia dla mnie 

Zabrał wnuczkę na spacer i po nim wyprawię go po maleńkie ubranka na strych. Dostaliśmy "dary" od rodziny jakiś czas temu i tak mnie naszło, by zobaczyć w końcu, co mamy 

, ale dziwnie u mnie w szpitalu po sn zostaje się 2 dni, a po cc 3 oczywiście jeśli wszystko gra. Co szpital to inaczej widzę;)
Ile można nospy wziąć maksymalnie? Gin powiedział, że od czasu do czasu mam wziąć jak widzę, że tych skurczy jest dużo i wzięłam jedną, ale nic nie pomaga
Dobrze, że jest weekend to chociaż babcia wzięła Kubę na spacer a ja leżę, ale kurcze ten sam etap ciąży ...tfu! kurde!!! no!!! zła jestem
a takie miałam pozytywne nastawienie do tej ciąży, że każda inna. Najgorzej jak będę musiała iść do szpitala. Chyba się zapłaczę za Kubczyńskim. Frag mój też taki przytulas się zrobił i tylko nastawia buźkę, żeby go całować. A wczoraj ganiam go po domu ( nie wiedzieć czemu moje dziecko uwielbia biegać z obesraną pieluchą) i mówię do niego: "Kuba, a kto zrobił kupę w gacie?" Kuba zatrzymał się, śmieje się i mówi: "Mama" Dowcip widzę mu się wyostrza;)

Ile można nospy wziąć maksymalnie?
Moja na takie pytania odpowiada tata 

więc okazało się ,że już od rana miałam oznaki zbliżającego się porodu. także może wszystko się wydarzyć
Zamiast laczków przyniósł na porodówkę (miałam przejść już na swoją salę) japonki, które miałam pod prysznicZaraz po porodzie ciężko było mi celować w japonki,
Także miłej zabawy Fragile. Mam nadzieję, że radosny nastrój Cię porwie!
"Kuba, a kto zrobił kupę w gacie?" Kuba zatrzymał się, śmieje się i mówi: "Mama"
Geniu,, ściskam.Udało się chyba dobrze, w każdym razie poczułam się ciut lepiej ze zrobionym makijażem, wystrojona w koszulę ;)) Tak jakoś miło i fajnie. Krasnal jak to prawdziwa torpeda wytrzymał aż 10 minut, po czym zabrali go dziadkowie - inaczej rozniósłby studio ;))) A przez pozostały czas pozowaliśmy ja z mężem. Nie lubię jak się mnie fotografuje, ale dziewczyny stworzyły taki nastrój, że było przyjemnie :)
Mam nadzieję, że się pochwalisz
U nas fotografowane były głównie dzieciaki. One bawiły sie całkiem, całkiem, a z nas się lało...musieliśmy sie nieźle nawygłupiać, żeby Emilka spojrzała tu, czy tam, zrobiła minkę taką jak w domu...nie było to łatwe. Wyszliśmy z zakwasami
Było warto. Pamiątka przecudna, bezcenna!

Bo ze zwykłymi bluzkami jest tak że jak nie dają się naciągnąć u góry to trzeba je całe podnosić i jesteś w sumie półnaga

Zjedzą mnie moje wypryski na buzi , juz szału dostaje... Co na to ??? Byłam w aptece 2 tyg temu po cos skutecznego , doradzila mi babka taki zel punktowy z vichy. NIE POMAGA:-((((((((( DORADZCIE COS.... COS SKUTECZNEGO, CENA NIE GRA ROLI NIECH KOSZTUJE ILE CHCE WAZNE ZEBY POMOGL, bo zwariuje :-((((((
. Maseczki z drożdży, niezapychające naturalne kosmetyki do twarzy, maść cynkowa, preparaty do cery trądzikowej z kwasem salicylowym o stężeniu poniżej 2% (np. z Eucerin czy Iwostin), ew. kosmetyczka i zabiegi bezpieczne w ciąży.Ciążowa sesja jest moim marzeniem... ZazdroszczęMam nadzieję, że się pochwalisz
Zjedzą mnie moje wypryski na buzi , juz szału dostaje... Co na to ???
Wchodzę patrzę 94 nowe wpisy...ale płodne jesteście :)

w każdym razie już tylko kilka dni do wizyty i decyzja czy wracam do pracy czy nie?Ale u nas cisza :p

i pracujemy nad rozwinięciem akcji porodowej 

zawsze jak się coś spitoli to brak męskich rąk
Zaczelam chyba 39 tydzien dzisiaj i na razie 10 kg do przodu wiec tlumacze sobie, ze jeszcze moge :P gorzej, ze ja tak nie przybieram na wadze, tylko moja dzidzia :( we wtorek ide na usg, ale na bank bedzie ponad 3200 gr!
Ale jak sie u was zacznie to z grubej rury i niespodziewaniedużo czasu jeszcze macie