Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja mam kartę ruchów i mam mierzyć 3xdziennie w czasie aktywności malucha i ma być min 10 ruchów.
Ile można nospy wziąć maksymalnie?
Zamiast laczków przyniósł na porodówkę (miałam przejść już na swoją salę) japonki, które miałam pod prysznic Zaraz po porodzie ciężko było mi celować w japonki,
Także miłej zabawy Fragile. Mam nadzieję, że radosny nastrój Cię porwie!
"Kuba, a kto zrobił kupę w gacie?" Kuba zatrzymał się, śmieje się i mówi: "Mama"
Udało się chyba dobrze, w każdym razie poczułam się ciut lepiej ze zrobionym makijażem, wystrojona w koszulę ;)) Tak jakoś miło i fajnie. Krasnal jak to prawdziwa torpeda wytrzymał aż 10 minut, po czym zabrali go dziadkowie - inaczej rozniósłby studio ;))) A przez pozostały czas pozowaliśmy ja z mężem. Nie lubię jak się mnie fotografuje, ale dziewczyny stworzyły taki nastrój, że było przyjemnie :)
Zjedzą mnie moje wypryski na buzi , juz szału dostaje... Co na to ??? Byłam w aptece 2 tyg temu po cos skutecznego , doradzila mi babka taki zel punktowy z vichy. NIE POMAGA:-((((((((( DORADZCIE COS.... COS SKUTECZNEGO, CENA NIE GRA ROLI NIECH KOSZTUJE ILE CHCE WAZNE ZEBY POMOGL, bo zwariuje :-((((((
Ciążowa sesja jest moim marzeniem... Zazdroszczę Mam nadzieję, że się pochwalisz
Zjedzą mnie moje wypryski na buzi , juz szału dostaje... Co na to ???
Ale u nas cisza :p
Zaczelam chyba 39 tydzien dzisiaj i na razie 10 kg do przodu wiec tlumacze sobie, ze jeszcze moge :P gorzej, ze ja tak nie przybieram na wadze, tylko moja dzidzia :( we wtorek ide na usg, ale na bank bedzie ponad 3200 gr!
Ale jak sie u was zacznie to z grubej rury i niespodziewanie dużo czasu jeszcze macie