Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może dziś coś się zacznie :P jeszcze ma 4 godziny :P:P
Mój M tez tak mówił, jak biadoliłam, że nie dam mu prezentu na urodziny (ma 9.11.). Po północy odeszły mi wody, 10.11. o 2:20 prezencik był na świecie
My mamy jeszcze we wrześniu 17 ur. męża i rocznicę ślubu
Mk, ale już masz ciążę donoszoną praktycznie, więc nie jest źle
hłe hłe hłe hłe ja nie bede czekać,po skończonym 38tc mam panowaną CC Uś zobaczymy jak Ty będziesz czekać :p
no tak,oni tak praktykują.choć i tak jestem zdziwiona ze dopiero teraz a nie z momentem skończenia 36tc jak ja tam w szpitalu leżałam to 36 taśmowo każdej leki odstawiali korek odkręcony.
no tak,oni tak praktykują.
Akurat, przepiorę ciuchy, spakuję sie na nowo i będę czekać pod drzwiami :)
--
nie wiem czy cokolwiek może się tak dłużyć jak cała moja ciaża...dzień za dniem,wlecze sie jak flaki z olejem Ale w sumie wtedy też się dłuży bo się czeka na dzień x :d
a w szpitalu jak podchodzą?gin se moze pogadac,szpitale i tak mają swoją praktyke :p Dla mojego gina musi być 38 tc i nie ma innej możliwości.
Ty juz też na wylocie
ja kolejny raz nie potrafię sie nadziwic prorokowaniem lekarzy Adaś na spokojnie jeszcze podrośnie i dojrzeje w brzuszku...
a w szpitalu jak podchodzą?gin se moze pogadac,szpitale i tak mają swoją praktyke :p
No niestety A ja mam jeszcze tyyyyyyle do zrobienia
Asiula u mnie w poprzedniej ciąży rano w dzień porodu nic nie zapowiadało, że urodzę. Byłam w szpitalu na ktg, zero skurczy i już mi wyznaczyli następne ktg za 4 dni ale mój gin był akurat na IP i stwierdził, że mnie zbada i jak się zaczęłam rozbierać to mi wody odeszły ;) Za 5 godzin Jasiu był już z nami
Jutro sie okaze czy sn czy cc, ide do okulisty sprawdzic czy stan wzroku pozwoli mi na sn, ale licze, ze tak :)