Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może dziś coś się zacznie :P jeszcze ma 4 godziny :P:P
Mój M tez tak mówił, jak biadoliłam, że nie dam mu prezentu na urodziny (ma 9.11.). Po północy odeszły mi wody, 10.11. o 2:20 prezencik był na świecie
My mamy jeszcze we wrześniu 17 ur. męża i rocznicę ślubu
Mk, ale już masz ciążę donoszoną praktycznie, więc nie jest źle
hłe hłe hłe hłe Uś zobaczymy jak Ty będziesz czekać :p
no tak,oni tak praktykują.choć i tak jestem zdziwiona ze dopiero teraz a nie z momentem skończenia 36tc korek odkręcony.
no tak,oni tak praktykują.
Akurat, przepiorę ciuchy, spakuję sie na nowo i będę czekać pod drzwiami :)
--
nie wiem czy cokolwiek może się tak dłużyć jak cała moja ciaża...dzień za dniem,wlecze sie jak flaki z olejem Ale w sumie wtedy też się dłuży bo się czeka na dzień x :d
a w szpitalu jak podchodzą?gin se moze pogadac,szpitale i tak mają swoją praktyke :p Dla mojego gina musi być 38 tc i nie ma innej możliwości.
Ty juz też na wylocie
ja kolejny raz nie potrafię sie nadziwic prorokowaniem lekarzy Adaś na spokojnie jeszcze podrośnie i dojrzeje w brzuszku...
a w szpitalu jak podchodzą?gin se moze pogadac,szpitale i tak mają swoją praktyke :p
No niestetyA ja mam jeszcze tyyyyyyle do zrobienia
Asiula u mnie w poprzedniej ciąży rano w dzień porodu nic nie zapowiadało, że urodzę. Byłam w szpitalu na ktg, zero skurczy i już mi wyznaczyli następne ktg za 4 dni ale mój gin był akurat na IP i stwierdził, że mnie zbada i jak się zaczęłam rozbierać to mi wody odeszły ;) Za 5 godzin Jasiu był już z nami
Jutro sie okaze czy sn czy cc, ide do okulisty sprawdzic czy stan wzroku pozwoli mi na sn, ale licze, ze tak :)