Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam wadę - 4 na obu oczach. Noszę od 15 lat szkla kontaktowe. Chyba wazniejsze od samej wady jest cisnienie. Dlatego trzeba je zbadac w 3 trymestrze, kiedy czesto sie ono zmienia z powodu zaawansowanej ciazy. Duzo dziewczyn specjalnie wykorzystuje teraz wade wzroku, zeby "wymusic" skierowanie na cc. Szkoda slow, zeby to komentowac..

U nas serduch nie było od 8 miesięcy

Może gdyby to była moja kolejna ciąża, to by mi się spieszyło, a tak to chcę się jak najdłużej nacieszyć, zwłaszcza, że mój mąż niekoniecznie jest chętny na kolejne dziecko, ale bardzo liczę, że zmieni zdanie.
hmmm nie wiem czy się cieszyć czy bać :P hehe mam takie mieszane uczucia że szkoda gadać... po tej akcji z czopem to już w ogóle... ja wizytę mam teraz w czwartek i już się nie mogę doczekać, bo dowiem się co słychać i jak to wszystko wygląda w środku :P
wcinam mleko z miodem i czosnkiem

Jestem ogromnie szczęśliwa, skaczę i tańczę

Będziemy mieli śliczną CÓRECZKĘ!!
[/url
[/url]annie, pamietam jak bylas gdzies na poczatkach poczatkow, a teraz to juz 20 tydzien

też mi się marzy córcia :)ehh fajnie było na tym wątku

czekamy, kto przerwie ten magiczny, babski sznurek :Do matko,teraz zaczaiłam że przerywam męski ogonek wstrzelając sie z córą

będziemy się wspierać na wzajem

czemu mnie to nie dziwi ze kolejna laseczka będzie