Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

.ja już raczej zdecydowałam się na taki: ...........ale jak są specjalne z maską na niemowląt to jeszcze decyzję mogę zmienić

Co noc się boję, że to JUŻ, spać nie mogę, mam wrażenie, że zacznie się wcześniej niż w poprzedniej ciąży (38t).

Kakai Moje gratulacje, tak szybko się zdecydowaliście czy samo tak wyszło?
robimy to bardziej dla Jasia, żeby miał rodzeństwo z tak małą róznicą wieku

dziś też się zapowiada ładny dzień. Już wstawiłam pranie i mam plan na następne. M w zasięgu, rozwiesi w ogrodzie i może wyschnie raz, dwa
M biegał, załatwiał urzędy i spożywkę. A minie udało się kupić w sh nowe bluzeczki oraz dwa bodziaki dla naszego Mimusia
W sklepie dokupiłyśmy z Emisią rajstopki. Zaliczyłyśmy mały spacer i wszyscy byli zadowoleni
Tak naprawdę zależało mi na wizycie w bibliotece (mam do pisania pracę dyplomową
). Przygotowałam całą listę lektur i pod drzwiami dotarło do mnie, że jest środa, więc biblioteka zamknięta
Sama mówiłam wcześniej M, że w środę nie możemy jechać, bo nic tam nie załatwię...No! No i nie załatwiłam. Odmóżdżenie ciążowe w całej okazałości 
Przecież jeszcze sporo przed nami... Damy radę, bo nie mamy wyjścia
ale lekko nie jest. Poza tym zaczynam kompletować pierwszą rozmiarówkę Mikołajowi i po prostu nie mogę się doczekać. Nawet nie chodzi o to, że czekam na koniec ciąży, czy całowanie stópek
Po prostu nie mogę się doczekać naszego spotkania, poznania naszego synusia...ach...Już bliżej niż dalej

a szkoda...
Czas mi się zaczyna kurczyć. Obrona planowana na grudzień
Chciałabym przynajmniej napisać w terminie. Obronię się kiedykolwiek. Jednak z Mikołajem, małą Emisią i szkolnym Pawłem nie będzie mi się chciało pisać i przerywać rodzinną sielankę 

ciekawe czy wczesniej mnie ruszy czy na przekór przenosze